• Newbie
WFJDC Bird Cage stalak za usne parfem Kozmetički njegu kože Proizvod Završni stalak za stalak za stalak za završnu obradu

WFJDC Bird Cage stalak za usne parfem Kozmetički njegu kože Proizvod Završni stalak za stalak za stalak za

Rating 
KM 0.33

Dostupnost
Dostupno za naručivanje

Dobro iskoristite prazno mjesto na stolu i stvorite topli prostor u kući da biste organizovali kozmetiku, šminke s ovim organizatorom na radnoj površini kaveza u obliku ptica Dizajniran sa željeznim okvirom, polica se ne može nadograditi samo vaš stil domaćinstva, već ugradnja i za sve uređenje soba. Naš ukrasni stalak za skladištenje savršen je način prikazivanja slatkih i laganih objekata. Savršeno za tortu, cupcakes, serviranje deserta. I odličan izbor za šminku za skladištenje, kozmetiku, parfem, briga o koži. Pogodno za kućnu dnevnu sobu, spavaću sobu, bar, ured i tako dalje. Dobro iskoristite prazno mjesto na stolu i stvorite topli prostor u kući da biste organizovali kozmetiku, šminke s ovim organizatorom na radnoj površini kaveza u obliku ptica. Dizajniran sa željeznim okvirom, polica se ne može nadograditi samo vaš stil domaćinstva, već ugradnja i za sve uređenje soba. Naš ukrasni stalak za skladištenje savršen je način prikazivanja slatkih i laganih objekata. Savršeno za tortu, cupcakes, serviranje deserta. I odličan izbor za šminku za skladištenje, kozmetiku, parfem, briga o koži. Pogodno za kućnu dnevnu sobu, spavaću sobu, bar, ured i tako dalje. Dobro iskoristite prazno mjesto na stolu i stvorite topli kućni stil prostora za organiziranje kozmetike, šminke s ovim organizatorom na platama za ptice u obliku. Idesigned sa željeznim okvirom, polica se ne može samo nadograđivati ​​u svom domaćinstvu, već i za sve Sobe Dekoracija.our Dekorativni stalak za skladištenje savršen je način prikazivanja slatkih i laganih objekata.Perfect za tortu, cupcakes, serviranje deserta. I odličan izbor za šminku za skladištenje, kozmetiku, parfem, briga o koži. Podostari za kućnu dnevnu sobu, spavaću sobu, bar, ured i tako dalje : Materijal : Ironsize (dxh) : cca.6x23,5 cm / 7,72x95m / 7,72x14 / 7,72x14 .17 inčni paketa uključuje : 1 * kozmetički pohranjivač Imate bilo kakvih pitanja o proizvodu, kontaktirajte me, kontaktirat ćemo vas u roku od 24 sata i pružiti vam zadovoljavajući odgovor.

O proizvodu

Material:
Iron
Size(DxH):
approx.
1-Tier:
19.6x23.5cm/7.72x9.25 inch
2-Tier:
19.6x36cm/7.72x14.17 inch
Package Include:
1* Cosmetic storage:
If you have any questions about the product, please contact me, we will contact you within 24 hours and give you a satisfactory answer.:
The top shelf is lifted :

Izbor kupca