• Newbie
Xzjjz 12pcs četkice za šminku za oči sa kozmestičnom torbom ruža zlato čine četkicu sjenila za uklanjanje šuma čine četkicu

Xzjjz 12pcs četkice za šminku za oči sa kozmestičnom torbom ruža zlato čine četkicu sjenila za

Rating 
KM 269.71

Dostupnost
Dostupno za naručivanje

Četkica je izrađena od sintetičkih vlakana i savršena je za pokupljanje tečnosti, pudera ili kreme Kompletna vreća za šminku za djevojčice koja su početnici, onda možete isprobati ovo. Potpuno ispunjavaju većinu vašeg dnevnog, korenja, profesionalnih potreba za šminkanjem, poput miješanja, konturiranja, sjene, highlighter, fondacije, sjene, sjenila, obrva, usana, korektora i još mnogo toga. Savršeno za putovanja, zabave, rođendane, vjenčanja i svakodnevna upotreba, hajde da istražimo vašu ljepotu svaki dan!. Sve naše četkice su takođe lako čistiti mlakom vodom, a nakon sušenja lako možete imati potpuno novi set. Četkica je izrađena od sintetičkih vlakana i savršena je za pokupljanje tečnosti, pudera ili kreme. Kompletna vreća za šminku za djevojčice koja su početnici, onda možete isprobati ovo. Potpuno ispunjavaju većinu vašeg dnevnog, korenja, profesionalnih potreba za šminkanjem, poput miješanja, konturiranja, sjene, highlighter, fondacije, sjene, sjenila, obrva, usana, korektora i još mnogo toga. Savršeno za putovanja, zabave, rođendane, vjenčanja i svakodnevna upotreba, hajde da istražimo vašu ljepotu svaki dan!. Sve naše četkice su takođe lako čistiti mlakom vodom, a nakon sušenja lako možete imati potpuno novi set. Četkica je izrađena od sintetičkih vlakana i savršena je za pokupljanje tečnosti, praha ili kremas.a u punom vrećicu za lice za djevojčice koje su početnike, tada možete pokušati da ispunite većinu svojih dnevnih potreba, takvih kao miješanje, konturiranje, sjena, osnivanje, sjenilo, obrve, usne, korektor i više.Proizvoda za putovanja, zabave, rođendane, vjenčanja i svakodnevnu upotrebu, svakodnevno istražujemo vašu ljepotu! Sve naše četke su takođe lako Očistite mlakom vodom, a nakon sušenja lako možete imati potpuno novi set. Synthetic Materijal : Sintetički materijal za kosu : plastična četkica za : 12 * Makeup Brush1 * Bagif Imate bilo kakvih pitanja o proizvodu, kontaktirajte me, kontaktirat ćemo me vi u roku od 24 sata i dajete vam zadovoljavajući odgovor.

O proizvodu

Brush Material:
Synthetic Hair
Handle Material:
Plastic
Package Including:
12* makeup brush:
1*Bag:
If you have any questions about the product, please contact me, we will contact you within 24 hours and give you a satisfactory answer. :

Izbor kupca