• Newbie
MMLLZEL 8PCS čine četke za četkice sa zupčanim zupčanim četkom za šminkanje za osnivačke u prahu za highlighter omotač za oči kozmetičkog alata

MMLLZEL 8PCS čine četke za četkice sa zupčanim zupčanim četkom za šminkanje za osnivačke u prahu za highlighter

Rating 
KM 1.00

Dostupnost
Dostupno za naručivanje

Otkrijte ljepotu svakog dana s preciznim četkicama za prirodnu finišu na aplikacijama za šminku za lice i oči Daje vam mekan i udoban dodir i jak prianjanje. Pogodno za početnike i profesionalce. Dosljedna boja čekinje za rukovanje za romantični osjećaj stila i individualnosti. Profesionalni alat za šminkanje za temelj, sjenilo, labavo prah, korektor, rumenilo. Pogodno za skladištenje kod kuće, putovanja, party nose, omogućavajući vam da dovršite šminku u pokretu. Otkrijte ljepotu svakog dana s preciznim četkicama za prirodnu finišu na aplikacijama za šminku za lice i oči. Daje vam mekan i udoban dodir i jak prianjanje. Pogodno za početnike i profesionalce. Dosljedna boja čekinje za rukovanje za romantični osjećaj stila i individualnosti. Profesionalni alat za šminkanje za temelj, sjenilo, labavo prah, korektor, rumenilo. Pogodno za skladištenje kod kuće, putovanja, party nose, omogućavajući vam da dovršite šminku u pokretu. Otkrijte ljepotu svaki dan s preciznim četkicama za prirodnu završnu obradu na papiru za lice i oči. Pogodno za početnike i profesionalce. Konsistentna boja od čekinja za rukovanje za romantični osjećaj stila i individualnosti.Profesionalni alat za šminku za temelj, labav prah, korektor, putanje, putovanje, prenošenjem, koje vam je davanje Da biste dovršili svoj šminku na GO.Specifikaciju : Materijali : sintetička kosa, plastična ručka i metalni ferrule. Package uključuju : 1 * četkica za šminku Imate bilo kakvih pitanja o proizvodu, kontaktirajte me u roku od 24 sata i daćemo vam zadovoljavajući odgovor.

O proizvodu

Materials:
Synthetic hair, plastic handle and metal ferrule.
Package Include:
1* makeup brush:
If you have any questions about the product, please contact me, we will contact you within 24 hours and give you a satisfactory answer. :

Izbor kupca