• Newbie
LLLY šminka četkica 12 kom Šminka četkica za četkicu Kozmetika u prahu Eyeshadow Foundation Rumenilo Concrealer Pomešaj ljepota Šminka postavljena za žene

LLLY šminka četkica 12 kom Šminka četkica za četkicu Kozmetika u prahu Eyeshadow Foundation Rumenilo

Rating 
KM 186.89

Dostupnost
Dostupno za naručivanje

Prašak za jednostavan za stick s prirodnom bojom, pa čak i renderiranjem Boja brzo, četke bez linte uzdignute i predstavljaju svoj životni stil. Lako je prevoziti, jednostavan za upotrebu i jednostavan za nošenje. Koristite na licu da biste se prijavili, miješali ili obrisuli više medija. Pogodno za profesionalnu upotrebu i kućnu upotrebu. Prašak za jednostavan za stick s prirodnom bojom, pa čak i renderiranjem. Boja brzo, četke bez linte uzdignute i predstavljaju svoj životni stil. Lako je prevoziti, jednostavan za upotrebu i jednostavan za nošenje. Koristite na licu da biste se prijavili, miješali ili obrisuli više medija. Pogodno za profesionalnu upotrebu i kućnu upotrebu. Prah koji se lako drži prirodne boje, pa čak i renderiranje.Color-brze četkice bez obzira : Nacrtajte višestruke srednje medije. Moguće za profesionalnu upotrebu i kućnu upotrebu. Specifikacija : četkica : Wood Pahangle Materijal : Woodpacke uključuje : 12pcs četkica za šminku Imate bilo kakvih pitanja o proizvodu, kontaktirajte me, kontaktirat ćemo vas u roku od 24 sata i pružiti vam zadovoljavajući odgovor. Boja stavka može biti malo drugačija od slika. Molimo ostavite laganu razliku dimenzije zbog različitih ručnih mjerenja.

O proizvodu

Brush Material:
Wool Fiber
Handle Material:
Wood
Package includes:
12pcs Makeup Brushes:
If you have any questions about the product, please contact me, we will contact you within 24 hours and give you a satisfactory answer.:
Due to the light and screen setting difference, the item's color may be slightly different from the pictures.:
Please allow slight dimension difference due to different manual measurement. :

Izbor kupca