• Newbie
Hladni valjak, ledeni masažni valjak za oči, ledena masaža za masažu ubrzavaju se popravke kože na valjku za lice za opuštanje i ublažavanje finih linija i bora i smanjena naduva

Hladni valjak, ledeni masažni valjak za oči, ledena masaža za masažu ubrzavaju se popravke kože na

Rating 
KM 1.00

Dostupnost
Dostupno za naručivanje

Niska temperatura : Fizička niska temperatura, led brzo skuplja pore, zategnite kožu, elastičniju, pomlađivanje kože Nanesite na lice sa bubuljica crvenilom i tijelom sa opekotinama od sunca. Ovaj ledeni valjak može biti rešenje za vas. Ubrzati popravak kože : ublažiti nelagodu, ubrzati popravku kože, vlažnu i ravnu, bržu apsorpciju. Proizvod hladi temperaturu kože i olakšava kožu, zategnite pore. Oslobodite kožu sunčanje : smiruje se i ublažava osjetljivu kožu, smanjuje bol i hladi temperaturu kože odmah, učinkovito skupljaju pore, napravi hladnjak kože, vlažnu i sjajnu. Apsorpcija Brzo : Može sarađivati ​​s uvođenjem proizvoda za njegu kože, tako da koža potpuno apsorbira prehrana, kožnu vlažnu i ravnu, brže apsorpciju. Opustite se i ublažite mišiće, zateže kožu i minimizira pore. Ublažite alergiju : ublažite senzaciju alergije, crvenila i nelagode, svrbež i nelagodu nakon uklanjanja dlaka, nema potrebe za punjenjem, na raspolaganju je davanje cirkulacije. To je sjajan pokloni za sobu za žene širom svijeta!. Hladni valjak, ledeni valjak za masažu očiju, ledena masaža za masažu ubrzava se ubrzava za opuštanje i ublažavanje finih linija i bore i smanjiti puhnjivost : abs, metalefnost : ublažiti alergiju, crvenilo, svrab nakon Uklanjanje dlaka, ne treba puniti, cirkulacija, nema niti, jednostavan za ljepotu, fizički led, bez oštećenja na koži, hladnjača 30 minuta, dugoročno skladište u hladnjaku, pripremite se za upotrebu, cirkulacija. Lista paketa : 1 x ICE aplikator.

O proizvodu

Item Type:
Ice applicator
Material:
ABS, metal
Efficacy:
Relieve allergy, redness, skin itching after hair removal, no need to charge, circulation, no thread, easy to do beauty, physical ice, no damage to the skin, refrigerated for 30 minutes, long term refrigeration, long term storage in the refrigerator, prepare to use, circulation. 
Package List:
1 x Ice Applicator

Izbor kupca