• Newbie
WLBHWL kozmetika Sprema sa ogledalom za prašinu sa šminke za podešavanje šminke Ventilator velikog kapaciteta za usne maske za preljev stolni stol za njegu kože

WLBHWL kozmetika Sprema sa ogledalom za prašinu sa šminke za podešavanje šminke Ventilator velikog kapaciteta

Rating 
KM 77.17

Dostupnost
Dostupno za naručivanje

▲ Nadograđeni dizajn - Potpuno otvoreni dizajn Prozirni poklopac za odlaganje nakita, jednostavan za skidanje nakita koji želite Kutija za odlaganje jednostavna je za upotrebu i spremanje prostora. Nije potrebno montažu . ▲ Veliko skladištenje - Organizator šminke sa prozirnim poklopcem može pohraniti vaš nakit različitih oblika i zadržljivog. I prašine, možete lako vidjeti predmete na vrhu kroz prozirni poklopac. Pogodno za spavaću sobu, kupatilo, svlačionicu, komoda . ▲ Izvrsni život - Ova kozmetička kutija za odlaganje ima osvijetljeni ogledalo šminke, molimo vas da pričvrstite prstiju za podešavanje LED svjetla, a neki stilovi također imaju ventilator za postavljanje meke vetra , Što je lakše apsorbirati i izbjegavati znojenje i šminkanje. ▲ Da li se još uvijek brinete o poklonima, prostor je velik, otporan na prašinu i lako se nositi. Ovo je sjajan poklon za vašu kćer, djevojku, prijatelju ili sebi. Kutija za odlaganje jednostavna je za upotrebu i spremanje prostora. Nije potrebno montažu . ▲ Veliko skladištenje - Organizator šminke sa prozirnim poklopcem može pohraniti vaš nakit različitih oblika i zadržljivog. I prašine, možete lako vidjeti predmete na vrhu kroz prozirni poklopac. Pogodno za spavaću sobu, kupatilo, svlačionicu, komoda . ▲ Izvrsni život - Ova kozmetička kutija za odlaganje ima osvijetljeni ogledalo šminke, molimo vas da pričvrstite prstiju za podešavanje LED svjetla, a neki stilovi također imaju ventilator za postavljanje meke vetra , Što je lakše apsorbirati i izbjegavati znojenje i šminkanje. ▲ Da li se još uvijek brinete o poklonima, prostor je velik, otporan na prašinu i lako se nositi. Ovo je sjajan poklon za vašu kćer, djevojku, prijatelju ili sebi . Želite li kupiti nešto za svoju djevojku, suprugu, porodicu ili prijatelje o Valentinovo, rođendan, majčin dan, Božić ili vjenčanje? Naš nakit je najbolji izbor. Naziv proizvoda : Kozmetički pohranjivanje Boxproduct Materijal : ASProduct Veličina : Duga punjenje baterije : Vodootporan, sopstvena prostorija : Spavaća soba, kupaonica, Sadržaj : 1 Kozmetička kutija za odlaganje (osim ostalih dodataka) Demonstracija u slici) Besf Ber-Beograd : Ako naiđete na bilo kakve probleme ili kupovinu prepreka ili prijedloga, slobodno nas kontaktirajte, mi ćemo pružiti 24-satnu ručnu uslugu kako bismo vam pružili zadovoljavajući odgovor i najbolje rješenje.

O proizvodu

Product Name:
Cosmetic Storage Box
Product material:
ABS
Product size:
as shown
USB charging:
long battery life
Product function:
waterproof, dustproof
Applicable space:
bedroom, bathroom,
Package Contents:
1 Cosmetic Storage Box (Excluding other accessories demonstration in the picture)
Worry-free after-sales:
If you encounter any problems or purchase obstacles or suggestions, please feel free to contact us, we will provide 24-hour manual service to give you a satisfactory answer and the best solution.

Izbor kupca