• Newbie
TREXD Professional 17pcs Makeup set četkica za usne u prahu za čišćenje čišćenje četkica Kompletna kozmetika Kozmetička kozmetička četkica

TREXD Professional 17pcs Makeup set četkica za usne u prahu za čišćenje čišćenje četkica Kompletna

Rating 
KM 118.07

Dostupnost
Dostupno za naručivanje

Ovaj komplet za četkicu uključuje sve što vam je potrebno za prirodni izgled i šminka za oči Napravljen od mekih i gustih sintetičkih vlakana, pruža završnu obradu visoke rezolucije s tekućim, prahom ili kremnim temeljem koji neće apsorbirati nijedan proizvod i neće ispadati. Četkica koja pokriva sve veličine i oblike, skulptove i skulfikuje lice za besprijekornu dimenziju. Ferrule i drveni materijal pružaju optimalnu kontrolu prianjanja prilikom primjene proizvoda. Najbolje za svakodnevnu upotrebu po početnicima i profesionalnim umjetnicima šminke. Ovaj komplet za četkicu uključuje sve što vam je potrebno za prirodni izgled i kompletiranje očiju iz mekih i gustih sintetičkih vlakana, pruža visoku definiciju završnu obradu s tekućinom, prahom ili kremnom temeljem koji neće apsorbirati nijedan proizvod i neće upiti nikakav proizvod Četkica koja pokriva sve veličine i oblike, skulptove i vaganje za besprijekornu dimenziju.Ferrule i drveni materijal pružaju optimalnu kontrolu prianjanja prilikom svakodnevne upotrebe i profesionalni šminkanje : Sintetički : aluminijum : aluminijum : Wood Length : oko 20cmhair dužina : 4,5cmpackage uključuje : 1set * četkica za šminku Imate bilo kakvih pitanja o proizvodu, kontaktirajte me u roku od 24 sata i pružite vam zadovoljavajući odgovor.

O proizvodu

Bristle:
Synthetic Hair
Ferrule/Barrel:
Aluminum
Handles:
Wood
Length:
About 20cm
Hair Lenght:
4.5cm
Package Include:
1set* makeup brush:
If you have any questions about the product, please contact me, we will contact you within 24 hours and give you a satisfactory answer. :

Izbor kupca