• Newbie
Ganfanren 12 kom Šminka Četke postavljene sjenilo za oči za rešenje eyeliner kapke četke za obrve za šminkanje ljepota čine četkicu

Ganfanren 12 kom Šminka Četke postavljene sjenilo za oči za rešenje eyeliner kapke četke za obrve za

Rating 
KM 3.00

Dostupnost
Dostupno za naručivanje

Ovaj set četkica sadrži različite modne četke za dizajn, što je praktično i može udovoljiti vašim osnovnim potrebama dnevne aplikacije Sastavljen od visokokvalitetnog materijala, koji je izdržljiv za upotrebu i pružit će veliku njegu za vašu kožu. Uz modernu i atraktivnu kosu, neće lako ogrebati vašu kožu i lako se držati pudera. Ne blede ili pada, možete ga koristiti duže vrijeme. Idealno za primjenu praha, temelja, rumenila, korektora i drugih koristi za lice, oči, itd. Ovaj set četkica sadrži različite modne četkice za dizajn, što je praktično i može udovoljiti vašim osnovnim potrebama dnevne aplikacije. Zaradi visokog kvaliteta materijala, što je izdržljivo za upotrebu i pružit će veliku njegu za vašu kožu. Uz modnu i atraktivnu kosu, oni neće lako ogrebati vašu kožu i lako se držati pudera za izblijedjelo ili padanje, možete ga koristiti duže vrijeme. Temelj za primjenu praha, temelja, rumenilo, prikrivanja i drugih koristi za lice, oči, etc.Specifikacija : materijal za četkicu : Vunena četkica Materijal : Woodpackage, uključujući : 12 * Šminka četkica Imate li pitanja o proizvodu, kontaktirajte me u roku od 24 sata i pružite vam zadovoljavajući odgovor. Četka je mekana i ugodna.

O proizvodu

Brush material:
Wool
Brush handle material:
Wood
Package Including:
12* makeup brush:
If you have any questions about the product, please contact me, we will contact you within 24 hours and give you a satisfactory answer.:
The brush is soft and comfortable. :

Izbor kupca