• Newbie
Travel šminke za žene, mala kozmetička torbica prijenosni mini sve sve vrećice za šminku Dvostruki patentni zatvarač Organizator šminke s odjeljcima za žene

Travel šminke za žene, mala kozmetička torbica prijenosni mini sve sve vrećice za šminku Dvostruki patentni

Rating 
KM 2.33

Dostupnost
Dostupno za naručivanje

【Putna kozmetička torba】 Jednostavni dizajn čvrstog boja, prenosive veličine i dvostruke patentne zatvarače, tako da možete koristiti na uredan način Najlonski materijal je vodootporan i otporan na habanje. To je vrlo pogodna kozmetička torba za putovanja!. 【Skladište više pregrada】 Postoje mali pretinci s obje strane torbe koji će vam pomoći da pohranjujete kozmetiku različitih veličina i funkcija, a proizvode možete pronaći na prvi način nakon otvaranja. 【Veliki kapacitet】 Veličina je samo 6,3x3.75 IN, ali može staviti malu kozmetiku poput sjaja za usne / šminke / prah / za sunčanje / maskara koja vam je potrebna za kratkotrajno putovanje. Mala veličina neće preuzeti vaš prtljag i puno prostora u torbima. 【Izdržljiva kvaliteta】 Glavno tijelo torbe izrađeno je od najlonskog materijala koji je vodootporan i otporan na habanje. Unutrašnja tkanina je glatka, vodootporna i otporna na prašinu koja može zadržati vašu kozmetiku urednu i uredu. Dvostruki patent zatvarač je gladak i nesmetano, a može se koristiti više puta ~. 【Slatki poklon】 Jednostavan oblik i dizajn velikog kapaciteta, vrlo je prikladan kao poklon za svoje prijateljice, a ne samo kozmetičku torba, već i sundričku torbu / stacionarnu torbu i spremištenu torbu i torba za skladištenje i mješaricu. 【Putna kozmetička torba】 Jednostavni dizajn čvrstog boja, prenosive veličine i dvostruke patentne zatvarače, tako da možete koristiti na uredan način. Najlonski materijal je vodootporan i otporan na habanje. To je vrlo pogodna kozmetička torba za putovanja!. 【Skladište više pregrada】 Postoje mali pretinci s obje strane torbe koji će vam pomoći da pohranjujete kozmetiku različitih veličina i funkcija, a proizvode možete pronaći na prvi način nakon otvaranja. 【Veliki kapacitet】 Veličina je samo 6,3x3.75 IN, ali može staviti malu kozmetiku poput sjaja za usne / šminke / prah / za sunčanje / maskara koja vam je potrebna za kratkotrajno putovanje. Mala veličina neće preuzeti vaš prtljag i puno prostora u torbima. 【Izdržljiva kvaliteta】 Glavno tijelo torbe izrađeno je od najlonskog materijala koji je vodootporan i otporan na habanje.

O proizvodu

Item Type:
Cosmetic Cases
Style:
Fashion
Closure Type:
Zipper
Pattern Type:
Solid
Model Number:
Cosmetic Bag
Product name:
Cosmetic bag
Fabric:
Nylon+PVC
Color:
Black, Green, Pink, Light Pink, Dark Blue
Size:
About 16x10x7cm/6.3x3.93x2.75in
Packing:
1pc
Note:
Due to the different monitor and light effect, the actual color of the item might be slightly different from the color showed on the pictures. Thank you!:
Please allow 1-2cm measuring deviation due to manual measurement. :
Package includes:
1 x Cosmetic Bag:

Izbor kupca