• Newbie
SXNBH 15-pack Rose Gold šminka četkica Ružičasta prirodna koza Fondacija za fondaciju za kosu puder rumenilo set za sjenilo

SXNBH 15-pack Rose Gold šminka četkica Ružičasta prirodna koza Fondacija za fondaciju za kosu puder rumenilo

Rating 
KM 269.58

Dostupnost
Dostupno za naručivanje

Napravljena od sintetičkih vlakana, ova četka je odlična za pokupljanje tečnosti, pudera ili kreme Torba za šminku sa cijelom licem za djevojčice za početnike, onda možete isprobati. Savršeno za većinu svog svakodnevnog, korenja, profesionalnih potreba za šminkanjem kao što su miješanje, konturiranje, sjene, highlighters, fondacija, sjenila, obrve, usne, korektor i još mnogo toga. Savršeno za putovanja, zabave, rođendane, vjenčanja i svakodnevna upotreba, hajde da istražimo vašu ljepotu svaki dan!. Sve naše četkice su takođe lako čistiti vrućom i hladnom vodom, a kad se suvi, lako možete imati potpuno novi set. Napravljen od sintetičkih vlakana, ova četka je odlična za pokupljanje tečnosti, praha ili kremas.a pune vrećice za lice za početnike, a zatim možete isprobati. konturiranje, sjene, highlighters, fondacija, sjenilo, obrve, usne, korektor i više.Paće za putovanja, zabave, rođendane, vjenčanja i svakodnevna upotreba, svakodnevno istražimo vašu ljepotu! Sve naše četke su također lako čistiti vrućim i Hladna voda, a kada se osuši, lako možete imati potpuno novi set. Materijal četkice : sintetički materijal za kosu : Woodpackage uključuje : 15 * Šminka četkica Imate li pitanja o ovom proizvodu, kontaktirajte me u roku od 24 godine sati i dajte vam zadovoljavajući odgovor.

O proizvodu

Brush Material:
Synthetic Hair
Handle Material:
Wood
Package includes:
15* makeup brush:
If you have any questions about this product, please contact me, we will contact you within 24 hours and give you a satisfactory answer. :

Izbor kupca