• Newbie
Stroj za čišćenje lica, električni crnokožni usisivač Blackhead Extractor s kamerom i LED svjetlom 3 načine za lice i nos promovira čistu svijetlu mladenačku užarnu kožu

Stroj za čišćenje lica, električni crnokožni usisivač Blackhead Extractor s kamerom i LED svjetlom 3 načine

Rating 
KM 18.79

Dostupnost
Dostupno za naručivanje

Cliring Effect】 Čišćenje lica za čišćenje lica sa usisavanjem od 70 KPA, koji može direktno postići duboko čišćenje i učinkovito ukloniti comedones, mrtve kože, ulje i šminka za čišćenje ulja Masažna koža za efikasnu uklanjanje bora u kante, nos i ustima, čistim poramima od pora, crne glave masti i akni, efikasna masaža kože. 【HD fotoaparat】 Blackhead Remover vakuum ugrađen u kameru sa 2,0 megapiksela, a LED svjetlo omogućuje vam da vidite svake crne pore lica bez obzira na to koliko je mala i tačna lokacija crnih glava. 【Načini】 Različiti oblici glava dizajnirani su za upotrebu u različitim područjima našeg lica; Različitu veličinu usisne glave može se slobodno odabrati prema vašim potrebama, također sadrže i silikonska glava za osjetljivu kožu. Ovi humanizirani dizajni čine ovaj Crnokožni vakuum pogodni za svu vrstu kože. Sigurni materijal】 Vizuelni blok za uklanjanje vakuuma izrađen od ABS materijala, nježnog i neritantnog, koji se može sigurno koristiti na licu bez stiskanja, bolova, epidermalnog uništavanja ili ožiljaka. 【Jednostavan za korištenje različite veličine usisne glave može se slobodno odabrati u skladu s vašim potrebama, također sadržite silikonska glava za osjetljivu kožu. Ovi humanizirani dizajni čine ovaj Crnokožni vakuum pogodni za svu vrstu kože. Sigurni materijal】 Vizuelni blok za uklanjanje vakuuma izrađen od ABS materijala, nježnog i neritantnog, koji se može sigurno koristiti na licu bez stiskanja, bolova, epidermalnog uništavanja ili ožiljaka. 【Jednostavan za upotrebu i čišćenje】 Jedno dugme prekidač čini jednostavnim za rad. Nakon korištenog sredstva za čišćenje pora, samo skinite usisnu glavu i isperite ga da biste očistili. Kao sjajan funkcionalni alat za ekstraktoru i akni, ovaj alat za lice sigurno je korištenje na vašem licu, molimo slijedite korake kako biste osigurali tačne i brzo čišćenje kože bez oštećenja. HD kamera : vakuum za uklanjanje crnog glava ugrađen u kameru sa 2,0 megapiksela, a LED svjetlo omogućuje vam da vidite svake crne pore lica bez obzira na to koliko je mala i tačna lokacija Blackheads.

O proizvodu

Item Type:
Blackhead Remover Vacuum
Material:
ABS
Suction:
70kpa
Battery Type:
Lithium Battery (Included)
Battery Capacity:
1000mAh
Package List:
1 x Blackhead Removal Machine:
3 x Suction Heads:
1 x USB Cable:
1 x Manual :
Note:
1. Please dry the water or other liquids on the hands before nursing, so as to avoid other liquids into the machine, thus damaging the machine.:
2. Before nursing, please ensure that the filter sponge has been correctly loaded into the filter cup, and the sponge is dry.:
3. Do not clean the machine with water.:

Izbor kupca