• Newbie
N / A Mini 6pcs Drvena ručica šminkanje set četkica za rumenilo set četkica za oči Eyeliner Foundation Make up četke Postavite kozmetički alati

N / A Mini 6pcs Drvena ručica šminkanje set četkica za rumenilo set četkica za oči Eyeliner Foundation

Rating 
KM 1.00

Dostupnost
Dostupno za naručivanje

Četkica je izrađena od sintetičkih vlakana i savršena je za pokupljanje tečnosti, pudera ili kreme Kompletna vreća za šminku za djevojčice koja su početnici, onda možete isprobati ovo. Potpuno ispunjavaju većinu vašeg dnevnog, korenja, profesionalnih potreba za šminkanjem, poput miješanja, konturiranja, sjene, highlighter, fondacije, sjene, sjenila, obrva, usana, korektora i još mnogo toga. Savršeno za putovanja, zabave, rođendane, vjenčanja i svakodnevna upotreba, hajde da istražimo vašu ljepotu svaki dan!. Sve naše četkice su takođe lako čistiti mlakom vodom, a nakon sušenja lako možete imati potpuno novi set. Četkica je izrađena od sintetičkih vlakana i savršena je za pokupljanje tečnosti, praha ili kremas.a u punom vrećicu za lice za djevojčice koje su početnike, tada možete pokušati da ispunite većinu svojih dnevnih potreba, takvih kao miješanje, konturiranje, sjena, osnivanje, sjenilo, obrve, usne, korektor i više.Proizvoda za putovanja, zabave, rođendane, vjenčanja i svakodnevnu upotrebu, svakodnevno istražujemo vašu ljepotu! Sve naše četke su takođe lako Očistite mlakom vodom, a nakon sušenja možete lako imati potpuno novi set. Materijal četkice : Nylonhandle Materijal : Woodpackage : 6 * Četkica za šminku1 * Bagif Imate bilo kakvih pitanja o proizvodu, kontaktirajte me, kontaktirajte me U roku od 24 sata i dajte vam zadovoljavajući odgovor. Krevet / alati i dodaci / četkice za šminku / alate / setovi i kompleti za četkicu.

O proizvodu

Brush Material:
nylon
Handle Material:
Wood
Package Including:
6* makeup brush:
1*bag:
If you have any questions about the product, please contact me, we will contact you within 24 hours and give you a satisfactory answer.:
Beauty / Tools & Accessories / Makeup Brushes & Tools / Brush Sets & Kits. :

Izbor kupca