• Newbie
Izolirani sigurnosni isječak, 39,5 mm / 1.6 u veličini otvaranja Stezaljka za punjenje napajanja Prijenosna lagana PA pokrovite 5 boja za automobile za vozila

Izolirani sigurnosni isječak, 39,5 mm / 1.6 u veličini otvaranja Stezaljka za punjenje napajanja Prijenosna

Rating 
KM 0.33

Dostupnost
Dostupno za naručivanje

Tekstura protiv klizanja : Izolirani sigurnosni isječak ima dizajn teksture koji nije kliznuo i može se povezati na sigurnost od 4 mm ili običnu bananu 32a / 1000 V : Veličina otvora izoliranog sigurnosnog kopča je 39,5 mm, a struja i napon su 32 A / 1000 V. Jednostavan za upotrebu : Izolirani sigurnosni isječak je jednostavan za korištenje, prenosiv, lagan, siguran i pouzdan. Pogodno za automobile, vozila itd. PA Poklopac : Izolirani sigurnosni isječak ima poklopac PA, stražnju utičnicu banane izrađena je od mesinga, što osigurava sigurnu upotrebu. Opseg primjene : Za razne električne projekte, tester napona, pogodan za sve baterije za automobile i kamiona. Zamijenite postojeći isječak na punjač za baterije za početni kabl za početak skoka. Tekstura protiv klizanja : Izolirani sigurnosni isječak ima dizajn teksture koji nije kliznuo i može se povezati na sigurnost od 4 mm ili običnu bananu. 32a / 1000 V : Veličina otvora izoliranog sigurnosnog kopča je 39,5 mm, a struja i napon su 32 A / 1000 V. Jednostavan za upotrebu : Izolirani sigurnosni isječak je jednostavan za korištenje, prenosiv, lagan, siguran i pouzdan. Pogodno za automobile, vozila itd. PA Poklopac : Izolirani sigurnosni isječak ima poklopac PA, stražnju utičnicu banane izrađena je od mesinga, što osigurava sigurnu upotrebu. Opseg primjene : Za razne električne projekte, tester napona, pogodan za sve baterije za automobile i kamiona. Zamijenite postojeći isječak na punjač za baterije za početni kabl za početak skoka. Tekstura protiv klizanja : Izolirani sigurnosni isječak ima dizajn tekstura koji nije kliznuo i može se povezati na sigurnost od 4 mm ili običan banana priključak2. 32a / 1000 V : Veličina otvora izoliranog sigurnosnog kopča je 39,5 mm, a struja i napon su 32 A / 1000 V. Jednostavan za upotrebu : Izolirani sigurnosni isječak je jednostavan za korištenje, prenosiv, lagan, siguran i pouzdan. Pogodno za automobile, vozila itd. PA Pokrivač : Izolirani sigurnosni isječak ima poklopac PA, stražnju utičnicu banane izrađena je od mesinga, što osigurava sigurnu upotrebu5.

O proizvodu

Item Type:
 Electric Clip
Material:
Brass, PA
Uses:
Widely Used in Various Electrical Projects, Voltage Tester, Suitable for All Car and Truck Batteries. Replace the Existing Clip on the Battery Charger for the Jumping Start Cable. the Car Battery Clip is Easy to Use, Portable, Lightweight, Safe and Reliable. Suitable for Cars, Vehicles, Cars, Etc.
Current and Voltage:
32A/1000V
Opening Size:
Approx. 39.5mm/1.6in
Package List:
1 x Electric Clip :

Izbor kupca