• Newbie
UxZDX Cujux Profesionalni električari Tvrdi ploča Torba za skladištenje Kućište multifunkcionalni organizator vodootporan

UxZDX Cujux Profesionalni električari Tvrdi ploča Torba za skladištenje Kućište multifunkcionalni

Rating 
KM 2.33

Dostupnost
Dostupno za naručivanje

Napravljen od Oxford tkanine, vreća za alate je izdržljiva, nosila, lagana i jednostavna za nošenje Torba za alat može vam pomoći da držite i organizovanje mnogo malih alata. Postoje elastične kaiševe unutar torbe koja bi alati zadržala sigurno fiksirana. Ima slike alata koji ukazuju na koje alate i gdje biste mogli staviti. To je sjajna torba za pohranu alata za električare tokom instalacije ili održavanja. Napravljen od Oxfordske tkane, torba za alate je izdržljiva, nosila, laka i jednostavna za prevoz. Možete vam pomoći da držite i organizujete mnogo malih alata. Alatni kaiševi koji bi bili sigurnosni alati koji bi bili sigurnosni alati koje bi se sigurno učvrstilo. Alat koji pokazuje koje alate i gde možete pustiti. Je li velika torba za skladištenje alata za električare tokom instalacije ili održavanja. Naziv stavke : Višenamjenski alat Bagmaterijal : Oxford Clothackage uključen : Alat * 1 Ako u vezi s proizvodom, molimo kontaktirajte Ja, kontaktirat ćemo vas u roku od 24 sata i pružiti vam zadovoljavajući odgovor. Molim vas da shvatite da zbog razlika u osvjetljenju ili monitorima računara ne mogu garantirati da su fotografije i stvarne boje isto.

O proizvodu

Item Name:
Multifunctional Tool Bag
Material:
Oxford Cloth
Package Included:
Toolkit*1:
If you have any questions about the product, please contact me, we will contact you within 24 hours and give you a satisfactory answer.:
Please understand that due to differences in lighting or computer monitors, I cannot guarantee that the photos and actual colors are 100% the same. :

Izbor kupca