• Newbie
Prijenosni USB punjenje viseći ventilator za vrat Mini vazdušni hladnjak trenutno hlađenje Kućni potrepštine Klima Uređaj za sportsko putovanje yubin1993

Prijenosni USB punjenje viseći ventilator za vrat Mini vazdušni hladnjak trenutno hlađenje Kućni potrepštine

Rating 
KM 118.96

Dostupnost
Dostupno za naručivanje

Kroz struju koju generiše poluprovodnički čip za hlađenje formira se temperaturna razlika i toplotna energija se odjekuje i osećaj hlađenja se može preneti na kožu za 2 sekunde kako bi se postiglo trenutno hlađenje Hladni aluminijum apsorbuje toplotu aluminijumski blok odvodi toplotu, a fizička temperatura je smanjena što vam omogućava da uživate u hladnoći na vrelom suncu. Ventilator za vrat je prenosiv kao i slušalice koje vise na vratu u bilo kom trenutku. Iako je samo veličina slušalica, ona prihvata kompletan set profesionalne strukture hlađenja. Meki silikonski materijal u kombinaciji sa ugrađenom zakrivljenom strukturom pruža udobnu zaštitu vrata. Također možete podesiti odgovarajuću veličinu prema neiskorištenom obimu vrata. Poboljšanje kvaliteta vašeg života. Multiangle rotacija 3stepena Zapremina vazduha . Podesivi dizajn udoban za nošenje. Zbog različitih svetlosnih efekata i okruženja, podešavanja osvetljenosti ekrana itd., boja stvarnog predmeta može biti malo drugačija, molimo pogledajte stvarni predmet. Što se tiče veličine, molimo dopustite razliku od 1-3 cm zbog ručnog mjerenja, hvala na razumijevanju!Kroz struju koju generiše poluprovodnički čip za hlađenje formira se temperaturna razlika i toplotna energija se odjekuje i osećaj hlađenja se može preneti na kožu za 2 sekunde kako bi se postiglo trenutno hlađenje.Hladni aluminijum apsorbuje toplotu aluminijumski blok odvodi toplotu, a fizička temperatura je smanjena što vam omogućava da uživate u hladnoći na vrelom suncu.Ventilator za vrat je prenosiv kao i slušalice koje vise na vratu u bilo kom trenutku. Iako je samo veličina slušalica, ona prihvata kompletan set profesionalne strukture hlađenja. Meki silikonski materijal u kombinaciji sa ugrađenom zakrivljenom strukturom pruža udobnu zaštitu vrata. Također možete podesiti odgovarajuću veličinu prema neiskorištenom obimu vrata.Poboljšanje kvaliteta vašeg života. Multiangle rotacija 3stepena Zapremina vazduha . Podesivi dizajn udoban za nošenje. Širok spektar primjene pogodan za kućne roditelje na otvorenom države za djecu i slobodno vrijeme možete ga koristiti u različitim situacijama.

O proizvodu

Item Type:
Hanging Neck Fan
Material:
ABS + Silicone + Aluminum
Product Size:
Appro. 21 18 6cm / 8.3 6.7 2.4in
Weight:
Appro. 496g / 17.5oz
Optional Color:
Black White
Battery Capacity:
2 Lithium Polymer Battery 1800MAH
Endurance:
4-10Hours
Charging Time:
1.8Hours
Cooling Range:
6-9℃
Charging Interface:
5V2A Micro USB
Package List:
1 Fan:
1 USB Data Cable:
1 Instructions:
Note:
1. Please allow 02 cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please :

Izbor kupca