• Newbie
GSPORTFIS pseći ogrtač za kupanje peškir za kupanje kućni ogrtač za sušenje ogrtača upijajući peškir za pseću Super toplu odeću za spavanje

GSPORTFIS pseći ogrtač za kupanje peškir za kupanje kućni ogrtač za sušenje ogrtača upijajući peškir

Rating 
KM 86.20

Dostupnost
Dostupno za naručivanje

Ovu stavku možete vratiti iz bilo kojeg razloga : bez troškova dostave Predmet se mora vratiti u novom i nekorištenom stanju. Idite na vaše naredbe za početak povratka. Odštampajte naljepnicu za vraćanje. Ovu stavku možete vratiti iz bilo kojeg razloga : bez troškova dostave. Predmet se mora vratiti u novom i nekorištenom stanju. Idite na vaše naredbe za početak povratka. Odštampajte naljepnicu za vraćanje. Dizajn Magic naljepnica, stražnji dio bade mantila za kućne ljubimce opremljen je podesivom kopčom magic sticker za lako otvaranje/zatvaranje. Veoma zgodan dizajn, pruža udobno prianjanje, pogodnije za vašeg dragog ljubimca. Višenamjenski pokrivač za kućne ljubimce, višenamjenski kombinezoni za kućne ljubimce mogu se koristiti kao ogrtači za kućne ljubimce/pidžame/ručnici za kućne ljubimce/topli kaputi za kućne ljubimce kako bi se zagrijali, dozvoljavajući vašim ljubimcima da slobodno šetaju ili trče kao da nose kaput. Postoje dva načina za nošenje dekoltea, koji se može nositi gore ili dolje, uspon se može nositi kao šešir, a pad je vjetrobran visokog vrata. Lako se čisti, napravljen od poliestera pogodnog za kožu, izdržljiv, može se prati u mašini, može se prati ručno i sušiti u mašini za lako čišćenje. Ogrtači za višekratnu upotrebu, naši ručnici za kućne ljubimce mogu se čuvati u automobilu za putovanja ili upotrebu kod kuće. Zaštitit će vašu sofu, tepih, auto, krevet, pod i stolicu. Okrugla prsa i vrat se mogu podesiti da bolje pokriju tijelo ljubimca. Dizajn Magic naljepnica, stražnji dio bade mantila za kućne ljubimce opremljen je podesivom kopčom magic sticker za lako otvaranje/zatvaranje. Veoma zgodan dizajn, pruža udobno prianjanje, pogodnije za vašeg dragog ljubimca. Višenamjenski pokrivač za kućne ljubimce, višenamjenski kombinezoni za kućne ljubimce mogu se koristiti kao ogrtači za kućne ljubimce/pidžame/ručnici za kućne ljubimce/topli kaputi za kućne ljubimce kako bi se zagrijali, dozvoljavajući vašim ljubimcima da slobodno šetaju ili trče kao da nose kaput.Postoje dva načina za nošenje dekoltea, koji se može nositi gore ili dolje, uspon se može nositi kao šešir, a pad je vjetrobran visokog vrata.

O proizvodu

Material:
thick flannel
Item type:
pet clothes
Features:
warm
Target audience:
dogs
Package Include:
1* pet bath towel:
If you have any questions about the product, please contact me, we will contact you within 24 hours and give you a satisfactory answer.:
Reusable bathrobes, our pet towels can be stored in your car for travel or use at home. It will protect your sofa, carpet, car, bed, floor, and chair. The round chest and neck can be adjusted to better cover the pet’s body :

Izbor kupca