• Newbie
Yfwjd 10 umjetničke akvaretne četkice ravna ulja četkica za boju četkica olovka poput crtežnog olovke umjetnina zaliha

Yfwjd 10 umjetničke akvaretne četkice ravna ulja četkica za boju četkica olovka poput crtežnog olovke

Rating 
KM 74.00

Dostupnost
Dostupno za naručivanje

10 komada različitih veličina i različitih četkica za glavu za različite namjene Najlon kao materijal, izrađen od četke sa ravnim okruglim vrhom. Moždani udar četkica je glatka, apsorpcija boje je dobra, a elastičnost je dobra. Pogodno za gouache, akril i gouache. Sučelje bakrenog cijevi i glatki spoj spajanja čvrsto zatežu olovku, efikasno olovku da padne sa držača olovke. 10 komada različitih veličina i različitih četkica za glavu za različite namjene. Najlon kao materijal, izrađen od četke sa ravnim okruglim vrhom. Moždani udar četkica je glatka, apsorpcija boje je dobra, a elastičnost je dobra. Pogodno za gouache, akril i gouache. Sučelje bakrenog cijevi i glatki spoj spajanja čvrsto zatežu olovku, efikasno olovku da padne sa držača olovke. 10 komada različitih veličina i različitih četkica za glavu za različite koristi. Izrađen od ravnog okruglog vrha. Sučelje bakrenog cijevi i glatko spajanje olovke čvrsto zatečene olovke, olovka iz pada sa olovke. Specifikacija : ručka Boja : biserna Bijela Materijal : 10 kom / setmaint : 1. Mora se brzo pustiti u vodu nakon upotrebe, u protivnom će postati teško. Obavezno ih ne ostavljajte u vodi i osušite ih. Čišćenje : vodene boje - topla sapuna voda, boje zasnovane na uljima / otapala33. Sušenje / skladištenje : Položite ravno ili glavu gore. Pakirajte : 1 * Bojajte materijal Imate bilo kakvih pitanja o ovom proizvodu, kontaktirajte me, kontaktirat ćemo me u roku od 24 sata i pružiti vam zadovoljavajući odgovor. Molimo Vas da vam pružimo zadovoljavajući odgovor. Molimo Vas da vam pružimo zadovoljavajući odgovor. Zbog ručnih mjernih razlika.

O proizvodu

Handle Color:
Pearl White
Handle material:
wood
Hair Material:
Nylon
Quantity:
10 pcs/set
maintain:
1. It must be put into water quickly after use, otherwise it will become hard. Make sure to never leave them in water and dry them.:
2. Cleaning:
Water based paints - warm soapy water, oil based/solvent based paints
3. Drying/Storage:
Lay flat or head up.
Package Included:
1 *Paint material:
If you have any questions about this product, please contact me, we will contact you within 24 hours and provide you with a satisfactory answer.:
Please allow for slight size differences due to manual measurement differences. :

Izbor kupca