• Newbie
Hmzrqx torba za baštenski alat sa naramenicom torba za baštenski alat sa organizatorom torba za držač baštenskog baštenskog alata

Hmzrqx torba za baštenski alat sa naramenicom torba za baštenski alat sa organizatorom torba za držač baštenskog

Rating 
KM 59.90

Dostupnost
Dostupno za naručivanje

Izrađena od 600 D Oxford platnene podstave sa mekanim materijalima, koja je meka i izdržljiva Dodaju se nove naramenice, što olakšava nošenje. Unutrašnja veličina 12 "x 12" x 6 " pruža dovoljno prostora za skladištenje. Vanjski džepovi i elastični kabl dobro proširuju kapacitet za više alata. Dizajniran sa 6 prednjih džepova i 2 bočna džepa spolja za praktične alate i bočice sa raspršivačem, pružajući jednostavan pristup kao i praktično skladištenje. Džepovi su dovoljno duboki (oko 8 inča) da spriječe slučajno pad ili gubitak predmeta. Drška protiv klizanja je udobna i meka, smanjujući zamor prilikom nošenja. Izrađena od 600 D Oxford platnene podstave sa mekanim materijalima, koja je meka i izdržljiva.Dodaju se nove naramenice koje olakšavaju nošenjeveličina enterijera od 12" x 12" x 6 " pruža dovoljno prostora za skladištenje. Vanjski džepovi i elastični kabl dobro proširuju kapacitet za više alata.Dizajniran sa 6 prednjih džepova i 2 bočna džepa spolja za praktične alate i bočice sa raspršivačem, pružajući jednostavan pristup kao i praktično skladištenje. Džepovi su dovoljno duboki (oko 8 inča) da spriječe slučajno pad ili gubitak predmeta.Drška protiv klizanja je udobna i meka, smanjujući zamor prilikom nošenja.Specifikacija : Materijal : Oxford Cloth Package uključeno : Toolkit*1ako imate bilo kakvih pitanja o proizvodu, kontaktirajte me, kontaktirat ćemo vas u roku od 24 sata i dati vam zadovoljavajući odgovor.Veličina proizvoda se meri ručno, a greška veličine je neizbežna. Ako ste posebno zabrinuti, molimo vas da ga pažljivo uzmete.

O proizvodu

Material:
Oxford Cloth
Package Included:
Toolkit*1:
If you have any questions about the product, please contact me, we will contact you within 24 hours and give you a satisfactory answer.:
The size of the product is measured manually, and the error of the size is inevitable. If you are particularly concerned, please take it carefully. :

Izbor kupca