• Newbie
Wenlii ljubičasta kratko snimak miješanje vode četkica za boju Smeđa kosa vodkolor 6 komada umjetničke ulje za ulje (boja: E, veličina

Wenlii ljubičasta kratko snimak miješanje vode četkica za boju Smeđa kosa vodkolor 6 komada umjetničke

Rating 
KM 145.91

Dostupnost
Dostupno za naručivanje

Napravljen od materijala koji su čvrsti, praktični i imaju dug radni vijek Sa dizajnom koji neće otpustiti ili ispasti, možete koristiti četku na vašoj slici i uvijek biti kreativan. Savršeno za akvarel, ulje slika, gouache suočavaju se slika za obrtna umjetnost itd. Izvrsna za sve umjetnike, studente, slikare. Poklon za prijatelje i porodicu koji vole da slikaju. Izrađen od materijala koji su čvrsti, praktični i imaju dug radni vijek. Sa dizajnom koji neće otpustiti ili ispasti, možete koristiti četku na vašoj slici i uvijek biti kreativni.Perfect za akvarel, ulje na farmi Slikanje zanatske umjetnosti, etc.Geat za sve umjetnike, studente, slikare. Poklon za prijatelje i porodicu koji vole slikati .specifikacija : boja : kao slika : 1. Mora se brzo pustiti u vodu nakon upotrebe, u protivnom će postati teško. Obavezno ih ne ostavljajte u vodi i osušite ih. Čišćenje : vodene boje - topla sapuna voda, boje zasnovane na uljima / otapala33. Sušenje / skladište : Položite ravno ili glavu. U odabiru četkica i ispunjava zahtjeve slikarskih stručnjaka za četke.

O proizvodu

Color:
as pictured
Quantity:
1 set
maintain:
1. It must be put into water quickly after use, otherwise it will become hard. Make sure to never leave them in water and dry them.:
2. Cleaning:
Water based paints - warm soapy water, oil based/solvent based paints
3. Drying/Storage:
Lay flat or head up.
Package Included:
1 *Paint material:
If you have any questions about this product, please contact me, we will contact you within 24 hours and provide you with a satisfactory answer.:
which solves the problem of beginners in choosing brushes and meets the requirements of painting professionals for brushes. :

Izbor kupca