• Newbie
LANGFENG komplet za Dimnjačare komplet za Dimnjačare, komplet za Dimnjačare najlonska četka za glavu ventila sa setom za čišćenje 6 / 8 / 10 / 12 komplet za Dimnjačare fleksibilna Dimnjačarska četka za suhi otvor za kamin

LANGFENG komplet za Dimnjačare komplet za Dimnjačare, komplet za Dimnjačare najlonska četka za

Rating 
KM 0.33

Dostupnost
Dostupno za naručivanje

Okretanje naprijed i nazad-sa fleksibilnom glavom četke, ovaj dimnjačar se lako rotira velikom brzinom bušilicom Omogućava vam da bušite i naprijed i nazad. Izdržljive najlonske šipke-fleksibilni komplet za čišćenje dimnjaka sadrži štapove 6/8/10/12, svaki štap dužine 1 metar. Napravljen od najlona, izdržljiv, elastičan i hemijski otporan. Dizajniran sa okruglim spojnicama neće oštetiti dimovod kada je u pokretu. Jednostavna instalacija-izdržljive šipke ovog rotacionog sistema za čišćenje dimnjaka za sooteater mogu se povezati zajedno ili rastaviti kako bi se prilagodila dužina cijevi. Nema uvijanja, lako se spaja i odvaja. Jednostavan za rukovanje - komplet za čišćenje dimnjaka podržava čišćenje snage i ručno čišćenje. Samo ga pričvrstite na bušilicu, efektivno će pomesti čađ. Čuvajte svoju porodicu i vratite vam čist dimnjak. Široka upotreba-naše fleksibilne šipke mogu s lakoćom očistiti uske zavoje i uglove od 45 stepeni, ulazeći pravo do uglova. Alati za čišćenje dimnjaka mogu očistiti sve oblike dimnjaka od metala ili cigle. Komplet za Dimnjačare, komplet za Dimnjačare najlonski otvor za kanal za glavu četke sa setom za čišćenje 6/8/10/12 komplet za Dimnjačare fleksibilna Dimnjačarska četka za suhi otvor za kamin✔ karakteristike : 1. Prinudno čišćenje eliminiše više naslaga od tradicionalnog čišćenja i daleko je od svih dimnih kanala i premaza od nerđajućeg čelika. Komplet za dimnjake uključuje šipke 6/8/10/12, glavu za čišćenje, adapter za bušilicu i Imbus ključ. Štap za čišćenje dimnjaka je visokokvalitetan proizvod dizajniran za čišćenje uskih krivina premaza i kamina sa dvostrukim zidom. Naša fleksibilna šipka može očistiti okrugle zatvorene krivine i uglove od 45 stepeni.Kompaktan, lagan i prenosiv.✔ Objašnjenje : 1. Korisni dimnjačar visokih performansi. Mali uski i savijeni dimnjak koji se koristi za čišćenje peći. Jednostavan za montažu i rastavljanje, nekoliko šipki se može spojiti kako bi se proširio domet.✔ Specifikacija : materijal : nylon Main boja : white Total dužina : 6/8/10/12 metersdužina četke : 30 mm Brush opseg čišćenja : 4 "-12"veličina muškog zavrtnja : 1/2 "✔ sadržaj pakovanja : 6/8/10/12 x kamina1 X glava Četke1 x adapter za bušilicu✔ kako koristiti : - Korak 1 : spojite šipke jednu po jednu - Korak 2 : zabodite čekinje štapom - Korak 3 : stavite četku u dimni kanal - Korak 4 : gurnite šipku kroz dim kanal - korak 5 : postavite bušilicu na šipku - korak 6 : počnite sa čišćenjem dimnjaka.

O proizvodu

Material:
nylon
Main color:
white
Total length:
6/8/10/12 meters
Brush length:
30 mm
Brush cleaning range:
4 -12
Size of the male screw:
1/2
✔ Package content:
6/8/10/12 x Fireplace rod:
1 x Brush Head:
1 x drill adapter:
✔ How to use:
- Step 1:
Connect the rods one by one
- Step 2:
Stick the bristles with a stick
- Step 3:
Put the brush in the smoke duct
- Step 4:
Slide the rod through the fume duct
- Step 5:
Place the drill on the rod
- Step 6:
Start cleaning the chimney.
chimney sweep kit cleaning extends up to 30 feet cleaner tools system with brush 9 flexible rods dryer duct 2-in-1 fireplace drier vent lint sweeping drill attachment synthetic head rod remover dry long nylon rotary drive kits reusable 18 ft :

Izbor kupca