• Newbie
Axisrc haljina oblika ženskog manequin torzo oblika tijela s metalnim žicama okvira samostojećim postavljenim postoljem za dizajnere prikazuju torzo

Axisrc haljina oblika ženskog manequin torzo oblika tijela s metalnim žicama okvira samostojećim postavljenim

Rating 
KM 2.33

Dostupnost
Dostupno za naručivanje

Jednostavan za sastavljanje i rastavljanje : Manequin se može lako nositi i premjestiti, manequin može biti dovršen sastav ili rastavljanje u minutima Materijal : Solid Manequin Tijelo, testirano metalno stajalište, čineći da se maneken čini dovoljno stabilnim i izdržljivim da služe duže vrijeme i snažno podržavaju cijeli maneken. Podesiva visina : Njegova ukupna visina podrške šipke je 140-200cm, odlična za majicu kao i džemper, večernji dugi rukavi, ovaj manequin je savršen za vas. Dress formirajte muški maneken u potpunosti karolističan prikaz. Izvrsno za prikaz : Možete ga koristiti za prikaz proizvoda u prozoru, na šalteru ili na podu. Idealno za džempere, majice, jakne, haljine, bluze, vrhove i dodatnu opremu. 100% garancija zadovoljstva : Zalažemo se za pružanje kupaca za ovaj maneken. Slobodno nas kontaktirajte ako imate bilo kakvih problema sa svojom narudžbom. Zamijenit ćemo ili vratiti vašu kupovinu bez gnjavaže!. Jednostavan za sastavljanje i rastavljanje : Manequin se može lako nositi i premjestiti, manequin može biti dovršen sastav ili rastavljanje u minutima. Materijal : Solid Manequin Tijelo, testirano metalno stajalište, čineći da se maneken čini dovoljno stabilnim i izdržljivim da služe duže vrijeme i snažno podržavaju cijeli maneken. Podesiva visina : Njegova ukupna visina podrške šipke je 140-200cm, odlična za majicu kao i džemper, večernji dugi rukavi, ovaj manequin je savršen za vas. Dress formirajte muški maneken u potpunosti karolističan prikaz. Izvrsno za prikaz : Možete ga koristiti za prikaz proizvoda u prozoru, na šalteru ili na podu. Idealno za džempere, majice, jakne, haljine, bluze, vrhove i dodatnu opremu. 100% garancija zadovoljstva : Zalažemo se za pružanje kupaca za ovaj maneken. Slobodno nas kontaktirajte ako imate bilo kakvih problema sa svojom narudžbom. Zamijenit ćemo ili vratiti vašu kupovinu bez gnjavaže!. Možete ga koristiti za prikaz svojih proizvoda u prozoru, na šalteru, na policama zaslona ili na podu. Obrazac za haljinu također se može prikazati kao poklon.

O proizvodu

Material:
linen cloth, metal stand
Color:
Black , Silver
Product Dimensions:
M:
Shoulders
Adjust height:
140-200cm
Notice:
1.Please allow 1-2cm error due to manual measurement and make sure you do not mind before ordering.:
2.Please understand that colors may exist chromatic aberration as the different placement of pictures.:
No matter you want to solve the product issues or you just have some thought about our product or service, we warmly welcome your E-mail, we will take your kindly opinion into consideration to do better in the future. :

Izbor kupca