• Newbie
Paintbrush 38pcs Četkice za boju set sintetičke prirodne četke za kosu sa četkom Case Art Dobavljači akvarel i ulje četkica četkica četkica

Paintbrush 38pcs Četkice za boju set sintetičke prirodne četke za kosu sa četkom Case Art Dobavljači akvarel

Rating 
KM 39.15

Dostupnost
Dostupno za naručivanje

Naša serija četkica nudi različite veličine za odabir, uključujući i ravni i okrugli Bez obzira na to da li primjenjujete male detalje ili velike poteze četkica, naše četke su dovoljne za bilo koji zadatak. Svaka vrsta četke izrađena je od različitih dlaka, dovoljno da izdrže više pranja i nije lako nositi, širiti i pasti nakon dugoročne upotrebe. Kad ste spremni za početak slikanja, samo sklopite paket platna i spremni ste za odlazak! Naše prenosive platnene torbe su elegantne, dovoljno lagane i fleksibilne da se čuvaju u torbi ili ruksaku, a istovremeno pružaju potrebnu zaštitu od nepotrebne štete. Njegov ergonomski dizajn vrlo je pogodan za studente koji idu u školu i učestale putnike. Svaka ručica četkice obojena je kako bi vam pomogla da zadržite čvrsto prianjanje tokom rada. Dodatni premaz boje također pomaže ručkama da ostanu svijetle, što znači da će trajati dugi niz godina. Naša serija četkica nudi različite veličine za odabir, uključujući i ravni i okrugli. Bez obzira na to da li primjenjujete male detalje ili velike poteze četkica, naše četke su dovoljne za bilo koji zadatak. Svaka vrsta četke izrađena je od različitih dlaka, dovoljno da izdrže više pranja i nije lako nositi, širiti i pasti nakon dugoročne upotrebe. Kad ste spremni za početak slikanja, samo sklopite paket platna i spremni ste za odlazak! Naše prenosive platnene torbe su elegantne, dovoljno lagane i fleksibilne da se čuvaju u torbi ili ruksaku, a istovremeno pružaju potrebnu zaštitu od nepotrebne štete. Njegov ergonomski dizajn vrlo je pogodan za studente koji idu u školu i učestale putnike. Svaka ručica četkice obojena je kako bi vam pomogla da zadržite čvrsto prianjanje tokom rada. Dodatni premaz boje također pomaže ručkama da ostanu svijetle, što znači da će trajati dugi niz godina. Naša serija četkica nudi različite veličine za odabir, uključujući i ravni i okrugli. Bez obzira na to da li nanosite male detalje ili velike četkice, naše četke su dovoljne za bilo koji zadatak. Pročitajte vrstu četke izrađene su od različitih dlaka, dovoljno da izdrži više pranja i nije lako nositi, raširiti i padati nakon dugoročnog Koristite.

O proizvodu

Hair Material:
Bristle
Handle Material:
Wood
Type:
brush set
Size:
47. 5cm*34cm
Package Include:
1*Painting materials:
If you have any questions about the product, please contact me, we will contact you within 24 hours and give you a satisfactory answer.:
Use your creativity with the highest quality art brush set. :

Izbor kupca