• Newbie
Pet Sling Carrier, prijenosni mali pas mačka torba za nošenje Torbica Torbica kožna torba za jedno rame Sling prednja torbica za male životinje

Pet Sling Carrier, prijenosni mali pas mačka torba za nošenje Torbica Torbica kožna torba za jedno

Rating 
KM 19.44

Dostupnost
Dostupno za naručivanje

Tvrdo dno, prozračna mrežasta tkanina i ugrađeni sigurnosni dizajn male kopče za kuke, putovanje je sigurnije i ugodnije za male kućne ljubimce Džep je dizajniran oko struka, može čuvati kese za smeće, grickalice i druge stvari. Dizajn kuke i petlje za razumno podešavanje veličine izlaza torbe kako bi se spriječilo ispadanje pet-a. Visoko reflektirajuća dekoracija povećava sigurnost za noćne izlaske. Dno se lako čisti i može se rastaviti za pranje vodom. Nakon sušenja, može se ponovo koristiti. Specifikacija : 1.Tvrdo dno, prozračna mrežasta tkanina i ugrađeni sigurnosni dizajn male kopče za kuke, putovanje je sigurnije i ugodnije za male kućne ljubimce.Dizajn kuke i petlje za razumno podešavanje veličine izlaza torbe kako bi se spriječilo ispadanje pet-a.Dno se lako čisti i može se rastaviti za pranje vodom. Nakon sušenja, može se ponovo koristiti.Stanje : 100% potpuno Novitem tip : torba za kućne ljubimce Materijal : PU koža + tkanina sa uzorkom snega Boja : Kao što su prikazane slike Veličina proizvoda : dno : cca. 31x18 cm/ 12, 2x7, 1 po visini : cca. 35 cm/ 13,7 in pogodno za kućne ljubimce tip : mačke ili mali psi funkcija proizvoda : to je torba za kućne ljubimce prilikom izlaska lista paketa : 1 x torba za kućne ljubimce 1 x ploča napomena : 1. Molimo dozvolite grešku od 1-3 cm zbog ručnog mjerenja. Hvala na razumijevanju. Monitori nisu kalibrirani isti, boja predmeta prikazana na fotografijama može se malo razlikovati od stvarnog objekta. Molimo uzmite pravi kao standard.

O proizvodu

1.Hard bottom, breathable mesh cloth and built‑in safety small hook buckle design, travel is safer and more comfortable for small pets.:
2.Hook and loop design for reasonable adjustment of bag outlet size to prevent pet from falling out.:
3.The bottom is easy to clean and can be disassembled to wash with water. After drying, it can be used again.:
Condition:
100% Brand New
Item Type:
Pet Shoulder Bag
Material:
PU Leather + Snow Patterned Cloth
Color:
As Pictures Shown
Product Size:
  Bottom
Package List:
1 x Pet Shoulder Bag 1 x Plate
Note:
1. Please allow 1‑3cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding.2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.

Izbor kupca