• Newbie
Yosoo123 Kuhinjski Stalak Od Nerđajućeg Čelika Sklopiva Torba Za Smeće Stalak Za Torbe Držač Stalka Za Smeće Kuhinjski Pribor

Yosoo123 Kuhinjski Stalak Od Nerđajućeg Čelika Sklopiva Torba Za Smeće Stalak Za Torbe Držač Stalka

Rating 
KM 6.60

Dostupnost
Dostupno za naručivanje

Sa obe strane su konveksne ručke za lako kačenje plastičnih kesa i fiksiranje kesa za smeće Sklopivi dizajn, može se preklopiti kada se ne koristi, ne zauzima prostor. Samo objesite kesu za smeće na nju i prikladno je odložiti smeće za sto u bilo kojem trenutku. Napravljen od nerđajućeg čelika visoke tvrdoće, izdržljiv je, otporan na habanje i može se koristiti dugo vremena. Veliki otvor, pogodan za dnevni boravak, kuhinju, spavaću sobu, radnu sobu, kancelariju, na otvorenom. Sa obe strane su konveksne ručke za lako kačenje plastičnih kesa i fiksiranje kesa za smeće. Sklopivi dizajn, može se preklopiti kada se ne koristi, ne zauzima prostor. Samo objesite kesu za smeće na nju i prikladno je odložiti smeće za sto u bilo kojem trenutku. Napravljen od nerđajućeg čelika visoke tvrdoće, izdržljiv je, otporan na habanje i može se koristiti dugo vremena. Veliki otvor, pogodan za dnevni boravak, kuhinju, spavaću sobu, radnu sobu, kancelariju, na otvorenom. Uglovi su ravni i mogu se stabilno postaviti na sto, što nije lako preokrenuti. Ne može se koristiti samo kao stalak za torbe za smeće, već i kao viseća krpa, lijepa i praktična. Specifikacija : Stanje : 100% Potpuno Novo Vrsta Artikla : Stalak Za Torbe Za Smeće Materijal : 201 Nerđajući Čelik Težina : Cca.5 Oz preklopljena veličina : cca. 27x17cm / 10, 6x6, 7in rasklopljena veličina : cca.5in lista paketa : 1 x stalak za torbe za smeće napomena : 1.Molimo dozvolite grešku od 0-1 inča zbog ručnog mjerenja. Hvala na razumijevanju.Monitori nisu kalibrirani isti, boja predmeta prikazana na fotografijama može se malo razlikovati od stvarnog objekta. Molimo uzmite pravi kao standard.

O proizvodu

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Garbage Bag Rack
Material:
201 Stainless Steel
Weight:
Approx. 157g / 5.5oz
Folded Size:
Approx. 27x17cm / 10.6x6.7in
Unfolded Size:
Approx. 17x17x21.7cm / 6.7x6.7x8.5in
Package List:
1 x Garbage Bag Rack :
Note:
1.Please allow 0-1 inch error due to manual measurement. Thanks for your understanding.2.Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :

Izbor kupca