• Newbie
Nbeads Clear Akrilni ekran, 8.6x7.1x9.2 FIGURE Prikaz kutije Contratop kutija za skladištenje Cube Organizator prašine zaštite od prašine za akcijsko pop figure Kolekcionari

Nbeads Clear Akrilni ekran, 8.6x7.1x9.2 FIGURE Prikaz kutije Contratop kutija za skladištenje Cube Organizator

Rating 
KM 1.67

Dostupnost
Dostupno za naručivanje

Jasan prikaz - Akrilna futrola za prikaz dizajnirana je sa 3 slojna ploča i vrata, vrata se mogu slobodno otvoriti i zatvoriti, a daske su uklonjive za jednostavno skladištenje kolekcionarskih proizvoda i predmeta Sveukupno je oko 8,66 ", visine 7. Panoramski dizajn - prikaz je izrađen od visokokvalitetnog akrila, boja je prozirna, prenošenje lampica je dobro, a prednji i stražnji gornji vrp je neometan, Inovativna struktura pruža vam jasan pogled na bilo kakve bočne vizuelne restrikcije. Jednostavna i elegantna kutija za prikaz idealna je kao prodavnica, maloprodajna lokacija, servisna stanica, kuhinja ili precizna tehnologija rezanja čini sve akrilne listove savršenim podudaranje, kompaktna struktura. Položaj umetanja postavljen je tačno, što može podnijeti kutiju. Kućišta akrilnog zaslona s vratima drže vaše kolekcije daleko od prašine i smanjuju UV oštećenja. Prikladna je prikladna zaslona. Za prodavnicu ili kućni prikaz n vaša kolekcija, kao što su umjetni materijali, kolekcionari, figure, pop figure, parfem, lakiranje za nokte, ruž za usne, kolekcionarstvo itd. Molimo izmjerite veličinu kolekcionarnog prije kupovine. Slobodni dizajn, rezanje ploče su tačne. Samo sastavite bočnu, gornju i glavu. Vanjska zaštitna akrilna ploča i unutarnji trostepeni ekran može se odvojiti, možete koristiti sami zaslon 3-nivoa. Jasan prikaz - Akrilna futrola za prikaz dizajnirana je sa 3 slojna ploča i vrata, vrata se mogu slobodno otvoriti i zatvoriti, a daske su uklonjive za jednostavno skladištenje kolekcionarskih proizvoda i predmeta. Sveukupno je oko 8,66 ", visine 7. Panoramski dizajn - prikaz je izrađen od visokokvalitetnog akrila, boja je prozirna, prenošenje lampica je dobro, a prednji i stražnji gornji vrp je neometan, Inovativna struktura pruža vam jasan pogled na bilo kakve bočne vizuelne restrikcije. Jednostavna i elegantna kutija za prikaz idealna je kao prodavnica, maloprodajna lokacija, servisna stanica, kuhinja ili precizna tehnologija rezanja čini sve akrilne listove savršenim podudaranje, kompaktna struktura.

O proizvodu

Color:
clear board + white board.
Size:
Acrylic Board:
about 23.5x21.8x1cm, hole
Acrylic Board:
about 23.4x21.4x0.25cm, hole
Acrylic Board:
about 20x5.4x0.98cm, groove
Acrylic Board:
about 16.5x14x0.25cm, 2pcs;
Acrylic Board:
about 26.1x21.5x0.25cm, 1pc;
Acrylic Board:
about 26.3x20.2x0.25cm, 1pc;
Acrylic Board:
about 26.3x22.6x0.25cm, 2pcs.
Note:
Please feel free to contact us if there is any quality problem. :
Due to lighting effects, monitor's brightness / contrast settings there could be some slight differences in the color tone of the pictures and the actual item. :
Product in the picture may look larger than the actual. Please pay attention to sizes. :

Izbor kupca