• Newbie
Volfram čelične reznice za rezanje nakita, 144pcs Visok karbonski čelični nakit za rezanje testere za rezanje kose za rezanje nakita za nakit

Volfram čelične reznice za rezanje nakita, 144pcs Visok karbonski čelični nakit za rezanje

Rating 
KM 12.88

Dostupnost
Dostupno za naručivanje

Modeli se mogu odabrati, izdržljivi, sa širokim spektrom aplikacija, praktične Modeli su opcionalni, izdržljivi, široko primjenjivi i praktični. Dizajniran za obradu drveta i nakita, visoka žilavost, pogodna za rezanje raznih metala. Esencijalne alate za proizvodnju diy rezanja, ušteda rada i visoku efikasnost. Jednostavan za upotrebu : male veličine, ne zauzima previše prostora, jednostavno i prikladno za upotrebu. Multifunkciona oštrica može se instalirati u različite uglove. Napravljen od kvalitetnog materijala visokog ugljičnog čelika, preciznu veličinu, pouzdanu upotrebu. Mali i osjetljivi, neće se zaustaviti previše prostora, jednostavno i prikladno za upotrebu. Modeli se mogu odabrati, izdržljivi, sa širokim spektrom aplikacija, praktične. Modeli su opcionalni, izdržljivi, široko primjenjivi i praktični. Dizajniran za obradu drveta i nakita, visoka žilavost, pogodna za rezanje raznih metala. Esencijalne alate za proizvodnju diy rezanja, ušteda rada i visoku efikasnost. Jednostavan za upotrebu : male veličine, ne zauzima previše prostora, jednostavno i prikladno za upotrebu. Multifunkciona oštrica može se instalirati u različite uglove. Napravljen od kvalitetnog materijala visokog ugljičnog čelika, preciznu veličinu, pouzdanu upotrebu. Mali i osjetljivi, neće se zaustaviti previše prostora, jednostavno i prikladno za upotrebu. Modeli se mogu odabrati, izdržljivi, sa širokim spektrom aplikacija, praktične. Dizajniran za obradu drveta i nakita, visoka žilavost, pogodna za rezanje raznih metala. DIY rezanje Proizvodnja bitnih alata, ušteda rada i visoku efikasnost. Mali i osjetljivi, neće preuzeti previše prostora, jednostavan i zgodan za upotrebu. Izrađena od kvalitetnog materijala visokog ugljika, preciznu veličinu, pouzdanu upotrebu. Specifikacija : 100% novi artikl Tip : Sečiv nož za rezanje : Visoki karbonski čelik Opcionalni tip : # 0, # 1, # 2 Upotreba : Dizajnirana za obradu drveta i nakita, pogodno za rezanje raznih metala. Opis proizvoda : 1. Rezanje pile, glatka površina rezne (pogodna za rezanje materijala s većom tvrdotkom) 2.

O proizvodu

Condition:
100% new
Item Type:
Hacksaw Cutting Blade Material
Optional type:
#0, #1, #2
Usage:
Designed for woodworking and jewelry, high toughness, suitable for cutting a variety of metals.
Product description:
1. The the cutting blade of the saw, the smoother the cutting surface (suitable for cutting materials with higher hardness):
2. The thicker the cutting blade of the saw, the faster the cutting speed (suitable for cutting materials with less hardness):
Chopping saw blade selection:
It is good to choose a chopping saw blade according to a principle. If you want to save material, choose a thin one, and if you want fast speed, choose a thick one.
Quantity:
12 packs/bag x 12 pieces/pack = 144 pieces
Model Thickness saw width 0# 0.28mm/0.011in 0.58mm/0.023in 1# 0.3mm/0.012in 0.63mm/0.025in two # 0.36mm/0.014in 0.7mm/0.028inch:
Package list:
144 Saw Cut Blades :

Izbor kupca