• Newbie
ALREMO HUANGXING - rezač sapuna, elastični plijesni drveni praktični silikonski kalup, lako se dekold za kruh kriške sapuna

ALREMO HUANGXING - rezač sapuna, elastični plijesni drveni praktični silikonski kalup, lako se

Rating 
KM 1.33

Dostupnost
Dostupno za naručivanje

Tri drvene kutije i tri različita silikonska kalupa, sapuna s skalom može vam pomoći da smanjite 0,5? Cm debeli sapuni, kriške hljeba itd DIY sapun za pravljenje kalupa, kompletna funkcija, zgodna i praktična, za višekratna i ponesite puno se zabavljate od DIY-a. Praktični kuhinjski alat, jednostavan za čišćenje površine ne-憇 Tick, pogodan za pravljenje kolača, sapuna, pudinga, hljeba i čokolade. Unutarnji silikonski kalup i vanjski drveni kalup jednostavni su za upotrebu i jednostavni za decold, uz održavanje savršeno održavanje oblika sapuna, pouzdan za upotrebu. Mekani silikonski kalup je elastičan, otporan je na Kink, a ne lako se deformišu, visoka temperatura otporna na? 0 鈩冣? 20 鈩? Može se postaviti u električne pećnice, mikrovalne pećnice, hladnjake i perilice posuđa. Tri drvene kutije i tri različita silikonska kalupa, sapuna s skalom može vam pomoći da smanjite 0,5? Cm debeli sapuni, kriške hljeba itd. DIY sapun za pravljenje kalupa, kompletna funkcija, zgodna i praktična, za višekratna i ponesite puno se zabavljate od DIY-a. Praktični kuhinjski alat, jednostavan za čišćenje površine ne-憇 Tick, pogodan za pravljenje kolača, sapuna, pudinga, hljeba i čokolade. Unutarnji silikonski kalup i vanjski drveni kalup jednostavni su za upotrebu i jednostavni za decold, uz održavanje savršeno održavanje oblika sapuna, pouzdan za upotrebu. Mekani silikonski kalup je elastičan, otporan je na Kink, a ne lako se deformišu, visoka temperatura otporna na? 0 鈩冣? 20 鈩? Može se postaviti u električne pećnice, mikrovalne pećnice, hladnjake i perilice posuđa. Tri drvene kutije i tri različita silikonska kalupa boja, rezač sapuna s vagama može vam pomoći da smanjite 0,5? Cm debele sapunice, kriške hljeba itd . DIY sapun za izradu sapuna, kompletan komplet za dodatnu opremu sa potpunom funkcijom, zgodnom i praktičnom, za višekratnu upotrebu i donesite vam puno zabave od DIY. Praktični kuhinjski alat, jednostavan za čišćenje površine ne 憇 Tick, pogodan za pravljenje kolača, sapuna, pudinga, hljeba i čokolade.

O proizvodu

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Soap Mold
Material:
Wood + Silicone
Silicone Mold Color:
Purple + Pink + Sky Blue
Capacity:
1200ml
Soap Cutter Size:
Approx. 26 x 22 x 3 cm / 10.2 x 8.7 x 1.2 in
Wooden Box Size:
Approx. 280 x 90 x 80 mm / 11.0 x 3.5 x 3.1 in
Silicone Mold Size:
Approx. 275 x 85 x 80 mm / 10.8 x 3.3 x 3.1 in
Weight:
Approx. 1995g / 70.4oz
Package List:
3 x Wooden Box:
1 x Soap Cutter Base:
5 x Soap Cutter Accessories:
3 x Silicone Mold:
Note:
1. Please allow 0‑2 cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :

Izbor kupca