• Newbie
Okrugli kutni rezač, koverta PANCH 3 U 1 PUNCHER TRIMMER rupa za zagradnje papira Oznake Laminat Domaće kartice izrade Scrapbook Pages i DIY Project Home Tool

Okrugli kutni rezač, koverta PANCH 3 U 1 PUNCHER TRIMMER rupa za zagradnje papira Oznake Laminat

Rating 
KM 11.10

Dostupnost
Dostupno za naručivanje

[Jednostavan za rukovanje i jednostavno za upotrebu] : Odaberite željeni materijal i stavite ga u kutni otvor za laminat za laminat Jednostavno gurnite ugao papira iznutra dok je pravilno podnesen prema vodilicama i pritisnite ručku ugaonu ručicu ugaone ručice. Ugao je sada precizno i ​​oštro zaokružen. [Izdržljiv i čvrst] : Ugarni krug bunarke teške dužnosti izdržljivo i čvrsta plastično kućište dobro se obrađuje, što je bez iglasnog i glatko za max udobnost i dugogodišnje korištenje. Kutni krug za izradu kartice od nehrđajućeg čelika oštro je dovoljno oštri za osiguranje preciznog rezanja za uredan i čist izgled. [Spremi prostor za uštedu i razinu] : Ovaj kutni udarci za zanate papira su male, ali izdržljive, savršeno se uklapa u vašu ruku za jednostavnu upotrebu. Protiv klizanja na dnu rupe pomaže u sprečavanju klizanja. Corner Punch Rounder dizajniran je s ručicom za ručicu za rezanje fileta. Ušteda za rezanje za rezanje svih vrsta papira za obrt.it može rezati 3 listova sa jednom štampom. [CUTS 4 MM CORNE] : Ovaj kružni kutni otvor za priključak ugaonog kuta, koji su odlični za projekte zanata papira. Ugaoni set za punch mali i čvrst dizajn savršeno se uklapa u vašu ruku, ugaoni rezač će vam dati 4 mm veličine zaobljenih uglova. [Široko nanošenje] : Papirni ugaoni reznik 3 u 1 ugaoni otvor za crtanje je savršen za zanate papira, laminata, kartona, slike, posjetnice i još mnogo toga. Idealno za izradu kartica, planera i časopisa, scrapbooking, DIY projekte, rođendanske kartice, pozivnice za vjenčanje i druge papirne zanate. Odaberite željenu karticu i stavite ga u pucnja za papir za kreiranje veličine koju želite. Struktura vrste poluge : Papirnate ugaone stezaljke prihvataju strukturu ručice za ručicu koja je lagana i radna ušteda, zgodna i brza za upotrebu i stabilna u performansama. Metalni ivici noža : Ugaoni ugaoni prekrka koristi metalni ivicu noža za rezanje glatko, s mekim zaobljenim uglovima i bez zavoja, koji neće ogrebati ruke, zaštitu vaše sigurnosti. Debljina 0,4 mm : Otvor papirnog ugaonog kolosijeka može smanjiti 0,4 mm debljine i ispisati 3 lista A4 papira u isto vrijeme.

O proizvodu

Item Type:
Corner Rounder
Material:
ABS, Iron
Size:
Approx. 7.2 x 3.4 x 6cm / 2.8 x 1.3 x 2.4in (Manual measurement, there may be slight errors)
Cutting Thickness:
Approx. 0.4mm / 0.02in
Single Time:
3 Sheets of A4 paper can be printed
Function:
It can cut all kinds of paper, which can be used for materials such as business cards, heat shrinkable films, greeting cards, plastic photos, photo hand accounts, DIY handcrafted, etc.
Package List:
1 x Corner Rounder:

Izbor kupca