• Newbie
Bienka Corner Okrugli udarac, 3-smjerna kutna rezač Corner Forner za zanate papira, DIY projekti, foto-kutak, izrada kartica i scrapbook pribor

Bienka Corner Okrugli udarac, 3-smjerna kutna rezač Corner Forner za zanate papira, DIY projekti, foto-kutak,

Rating 
KM 40.80

Dostupnost
Dostupno za naručivanje

Struktura vrste poluga : ugaoni krug prihvaća ručicu ručice, koja je lagana i radna ušteda, praktična i brza za upotrebu i stabilna u performansama Metalni rub noža : ugaoni krug koristi metalni ivicu noža za nesmetano, s mekim zaobljenim uglovima i bez zarupa, koji neće ogrebati vaše ruke, zaštitu vaše sigurnosti. Debljina 0,4 mm : ugaoni krug može smanjiti 0,4 mm debljine i ispisati 3 lista A4 papira u isto vrijeme. To je lagana i prenosiva i jednostavna za nošenje. Jednostavan rad : papirnate ugaoni krug je jednostavan za rad, koji se koristi za obrezivanje pravih uglova zaglavljenog papira / fotografija u ravne uglove. Opseg primjene : Corner Punch može rezati sve vrste papira, koji se koriste za ukrasne uglove posjetnica, čestitke, plastične fotografije, foto ručni računi, itd. Konstrukcija poluge Uskladi vrstu poluge Struktura ručke, koja je lagana i radna ušteda, pogodna i brza za upotrebu i stabilna u performansama. Metalni rub noža : ugaoni krug koristi metalni ivicu noža za nesmetano, s mekim zaobljenim uglovima i bez zarupa, koji neće ogrebati vaše ruke, zaštitu vaše sigurnosti. Debljina 0,4 mm : ugaoni krug može smanjiti 0,4 mm debljine i ispisati 3 lista A4 papira u isto vrijeme. To je lagana i prenosiva i jednostavna za nošenje. Jednostavan rad : papirnate ugaoni krug je jednostavan za rad, koji se koristi za obrezivanje pravih uglova zaglavljenog papira / fotografija u ravne uglove. Opseg primjene : Corner Punch može smanjiti sve vrste papira, koji se koriste za ukrasne uglove posjetnica, čestitke, čestitke, plastične fotografije, foto ručni računi, itd. Bienkahow za upotrebu : Veštine : Poravnajte papir sa ugao s jednom rukom i pritisnite jednu ruku1. Umetnite ivicu papira2. Akutni uglovi moraju biti postavljeni u vrntex bradavice3. Pritisnite ručicu da biste režili održavanje i održavanje uređaja za zaokruživanje : 1. Oštriti efekat rezanja, koristite tanku aluminijsku foliju da biste nekoliko puta izrezali na krugu da biste oštrili Blade2. Podmazujemo reznični krug, koristite voštani papir da biste nekoliko puta izrezali na krug da podmažite loža : TIPA : Corner Okruglier Material : ABS, Istorize : Pribl.

O proizvodu

Item Type:
Corner Rounder
Material:
ABS, Iron
Size:
Approx. 7.2 x 3.4 x 6cm / 2.8 x 1.3 x 2.4in (Manual measurement, there may be slight errors)
Cutting Thickness:
Approx. 0.4mm / 0.02in
Single Time:
3 Sheets of A4 paper can be printed
Function:
It can cut all kinds of paper, which can be used for materials such as business cards, heat shrinkable films, greeting cards, plastic photos, photo hand accounts, DIY handcrafted, etc.
Package List:
1 x Corner Rounder :

Izbor kupca