• Newbie
Deapeick 116pcs pčela tema Balloon Garland Arch za tuš za bebe Rođendan za rođendan Party Matte limun karamel Ins Style Deco za godišnjicu svadbene tuširanje

Deapeick 116pcs pčela tema Balloon Garland Arch za tuš za bebe Rođendan za rođendan Party

Rating 
KM 35.65

Dostupnost
Dostupno za naručivanje

Rođendanska zabava Baby tuš zabava. Porodična zabava za okupljanje. Materijali : Balon tematskog pčela izrađen je od visokokvalitetnog materijala - prirodnog lateksa, koji je vrlo izdržljiv. Ovi baloni mogu biti ispunjeni zrakom i helijem.fill balonima od lateksa sa visokokvalitetnim helijumom za plutanje. Specifikacija paketa : Set uključuje 15pcs balon od 5 inča, 90pcs 10inch balon, 10pcs 12inch balon, 1pc 18inch balon. 1 set 16inch vrtloc balon.1 Rola od 16 metara balona traka za traku, 1 rola od 100 balona ljepila. DIY se lako sastavlja : Pruža kompletan komplet od balona koji će vam pomoći da lakše napravite balon ili lukove. Preporučuje se da se prilikom napuhavanja balona ne puni da izbjegava eksploziju. Primjene : Ovi šareni baloni su savršeni za pčelini rođendan ili potrepštine za zabavu za tuširanje beba. Pažnja i upozorenje : Možete ih pratiti kako biste se preporučili za korištenje namjenske električne pumpe za puhanje balona, ​​koji su prikladni, brz i siguran. Izvod u ekstremne temperature, sunčeve svjetlosti i preko naduvavanja mogu utjecati na izgled i performanse vaših balona . Materijali : Balon tematskog pčela izrađen je od visokokvalitetnog materijala - prirodnog lateksa, koji je vrlo izdržljiv. Ovi baloni mogu biti ispunjeni zrakom i helijem.fill balonima od lateksa sa visokokvalitetnim helijumom za plutanje. Specifikacija paketa : Set uključuje 15pcs balon od 5 inča, 90pcs 10inch balon, 10pcs 12inch balon, 1pc 18inch balon. 1 set 16inch vrtloc balon.1 Rola od 16 metara balona traka za traku, 1 rola od 100 balona ljepila. DIY se lako sastavlja : Pruža kompletan komplet od balona koji će vam pomoći da lakše napravite balon ili lukove. Preporučuje se da se prilikom napuhavanja balona ne puni da izbjegava eksploziju. Primjene : Ovi šareni baloni su savršeni za pčelini rođendan ili potrepštine za zabavu za tuširanje beba. Pažnja i upozorenje : Možete ih pratiti kako biste se preporučili za korištenje namjenske električne pumpe za puhanje balona, ​​koji su prikladni, brz i siguran.

O proizvodu

The Set Include 15pcs 5 inch balloon,90pcs 10inch balloon,10pcs 12inch balloon,1pc 18inch balloon . 1 set 16inch Vroom balloon.1 roll of 16 feet balloons strip tape, 1 roll of 100 balloons glue. :

Izbor kupca