• Newbie
Viliysun nehrđajući čelik Chickeber set Cleaner od livenog gvožđa 4in sa četkica za čišćenje drva, četkica za čišćenje kuhinje

Viliysun nehrđajući čelik Chickeber set Cleaner od livenog gvožđa 4in sa četkica za čišćenje drva, četkica

Rating 
KM 4.29

Dostupnost
Dostupno za naručivanje

Visoka kvaliteta : izdržljiv, izrađen od 316 jakih nehrđajućih čelika, to znači da se možete izvući čak i najtvrdoglave grime i masti odmah Alat za višekratnu upotrebu neće se slomiti, ispružiti vlakna ili mirisati na ostale čišćenja lonca. Jedinstveni dizajn : dvije vrste četkica za čišćenje izrađene od različitih materijala, veličine je u skladu s ergonomijom, a ručica od bambusove četkice udobna je shvatiti, omogućujući vam da se lako bavite higijenom kuhinje. Lako čišćenje i skladištenje : Perilica suđa sef! Takođe se može brzo "očistiti" loptom i utrljavati između rukama toplom vodom i sapunom za pranje sudova u zoru. For most pans : The bamboo scrub brush and chainmail scrubber can remove hard residue without spoiling the finish of a pan, working well for cast iron frying pan, pan, pan, glassware, stainless steel cookware, iron pan, grill pan, frying pan, Nizozemska pećnica, željezo za vafle itd., Također mogu čistiti i staklo i ostale neugorene posude i tave. Pakovanje : uključuje perilicu lanca od nehrđajućeg čelika i četkicu za drvo. Visoka kvaliteta : izdržljiv, izrađen od 316 jakih nehrđajućih čelika, to znači da se možete izvući čak i najtvrdoglave grime i masti odmah. Alat za višekratnu upotrebu neće se slomiti, ispružiti vlakna ili mirisati na ostale čišćenja lonca. Jedinstveni dizajn : dvije vrste četkica za čišćenje izrađene od različitih materijala, veličine je u skladu s ergonomijom, a ručica od bambusove četkice udobna je shvatiti, omogućujući vam da se lako bavite higijenom kuhinje. Lako čišćenje i skladištenje : Perilica suđa sef! Takođe se može brzo "očistiti" loptom i utrljavati između rukama toplom vodom i sapunom za pranje sudova u zoru. For most pans : The bamboo scrub brush and chainmail scrubber can remove hard residue without spoiling the finish of a pan, working well for cast iron frying pan, pan, pan, glassware, stainless steel cookware, iron pan, grill pan, frying pan, Nizozemska pećnica, željezo za vafle itd., Također mogu čistiti i staklo i ostale neugorene posude i tave.

O proizvodu

Weight:
5.6 Ounce
Specification:
Weight:
100g
Contains:
1 stainless steel chainmail scrubber, 1 bamboo dish scrub brush
inchIngredients:
stainless steel,bamboo, plastic
Feature:
Amazing valued pack, 4 in 1 kitchen cleaner set :
Quality material, durable and environmental protection :
The bamboo scrub brush and chainmail scrubber works well for most pots glass and pans, the scrapers can clean grill pan and shaped pan. :
Tips:
If you have any questions, please contact us, we will solve the problem for you and provide the best after-sales service. :

Izbor kupca