• Newbie
Četkica za dizanje sapuna, četkica za piling kuhinje sa sapunom sa sapunom za čišćenje dugih hvaštenja Četkica za čišćenje za lonce sudopere i za pranje kade, zeleno / sivo

Četkica za dizanje sapuna, četkica za piling kuhinje sa sapunom sa sapunom za čišćenje dugih hvaštenja Četkica

Rating 
KM 2.33

Dostupnost
Dostupno za naručivanje

Dispenziranje sapuna】 Četkica za piling kuhinje opremljen je dozatorom velikog kapaciteta, a ispušta na zahtjev sa svjetlošću gumba Bez obzira koliko postavljen, silikonski ventil može spriječiti propuštanje sapuna za suđe. 【Izdržljiva rukavica bez mirisa】 PP glava četkica može ukloniti tvrdoglave mrlje, pogodne za sudoperne kuhinjske uglove itd. Idealno je sredstvo za čišćenje lončasta i tava, sudoperi, sudoperi. 【3-u-1 Creative Dizajn】 Ugrađeni raspršivač sapuna za okidač, otvorite vrh kape, dodajte deterdžent ili čišćenje jela Soapo Mant & savjeti : Pomiješajte vodu sa sapunom, u slučaju da je previše gust za raspršivanje) zgodan i Jednostavno za sapun kad vam treba da očistite malter. 【Udobna silikonska ručica】 Udobna silikonska ručica može održavati visoko trenje čak i kada mokre ruke da spreči klizanje, nakon upotrebe četkica, rupe ručice za oblikovanje štetne tvari. 【Četkica za piling teške dužnosti】 Pravokutna četka za čišćenje s ugrađenim strugačem, lako uklonite ugrađenu prljavštinu na zidove, kadu, pločice, malter. Ne morate čak ni da mijenjate svoje alate za čišćenje. Jedno suštinsko sredstvo za čišćenje domaćinstava za svaku porodicu. Dispenziranje sapuna】 Četkica za piling kuhinje opremljen je dozatorom velikog kapaciteta, a ispušta na zahtjev sa svjetlošću gumba. Bez obzira koliko postavljen, silikonski ventil može spriječiti propuštanje sapuna za suđe. 【Izdržljiva rukavica bez mirisa】 PP glava četkica može ukloniti tvrdoglave mrlje, pogodne za sudoperne kuhinjske uglove itd. Idealno je sredstvo za čišćenje lončasta i tava, sudoperi, sudoperi. 【3-u-1 Creative Dizajn】 Ugrađeni raspršivač sapuna za okidač, otvorite vrh kape, dodajte deterdžent ili čišćenje jela Soapo Mant & savjeti : Pomiješajte vodu sa sapunom, u slučaju da je previše gust za raspršivanje) zgodan i Jednostavno za sapun kad vam treba da očistite malter. 【Udobna silikonska ručica】 Udobna silikonska ručica može održavati visoko trenje čak i kada mokre ruke da spreči klizanje, nakon upotrebe četkica, rupe ručice za oblikovanje štetne tvari.

O proizvodu

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Pot Cleaning Brush
Material:
PP + Nylon Brush
Color:
As shown in the picture
Total Length Size:
Approx. 29cm / 11.4in
Brush Head Length:
Approx.10cm / 3.9in
Weight:
Approx.260g/9.2oz
Package List:
1 x Pot Cleaning Brush :
Note:
1. Please allow 13cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding.2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :

Izbor kupca