• Newbie
Baihogi za pročišćivač voća i povrća, bežično punjivo voće i povrće perilica za pranje hrane za kućnu i vanjsku vodootporan prijenosni, plavi

Baihogi za pročišćivač voća i povrća, bežično punjivo voće i povrće perilica za pranje hrane

Rating 
KM 48.00

Dostupnost
Dostupno za naručivanje

Štednja, ušteda vode, koristeći vodu kao sirovine, bez i hemijskih dodataka, elektrolizirano u vodi za generiranje ohana, brzo degradiraju štetne tvari, ne uništavajte prehranu hrane i više zaštitite zdravlje porodice više sigurno [IPX7 vodootporan] Siguran, izdržljiv i ne-curenje IPX7 vodootporan, vodootporan ključni prekidač, nulti curenje, odličan vodootporan efekt, pobrinite se za porodično zdravlje na sigurniji način. [Jednostavan za upotrebu] Uključite prekidač i stavite ga u vodu hranom, a zatim pričekajte da se hrana pročišćava visokoenergetskim ionskim pročišćavanjem tehnologije, bez hemijskih reagensa, a bez oštećenja hrane. [Prijenosni i kompaktni] Jesi li veličine dlana i jednostavan za skladištenje. Može se prevoziti kod kuće, na poslovnim putovanjima ili tokom putovanja. Štiti vaše zdravlje u svakom trenutku. [Kuhinjski pomagač] Kapsula za pročišćivač hrane može vam pomoći / vaša porodica osloboditi se zamornog rada čišćenja hrane, uštede radova i žeti zdravlja, a također je vrlo pogodan kao poklon za vašu ženu, majku i prijatelje. Pročišćavanje elektrolitičkog jona učinkovito degradira i uklanja štetne tvari i poljoprivredne ostatke u voćem i povrću, a stroj se također može koristiti za pranje mesa, morskih plodova i više. Lagana, jednostavna za nošenje, možete ga staviti u sliv, kuhinjskog sudopera, vanjskog kamp spremnika za pranje hrane. IPX7 vodootporan, siguran i izdržljiv bez curenja, možete ga sigurno ukloniti iz vode bilo kada. Ugrađena akumulator za punjivu 4400m Ah podržava dugoročno po naboju, a možete ga lako napuniti putem uključenog magnetskog kabla. Specifikacija : Boja : plava, bijela Kapacitet : 4400 Mahproduct Veličina : 108 * 108 * 50m Mapplicibilno prizor : Kućna kuhinja, Kampiranje, Vanjska lista za piksku paketu : 1 × Mašine za pranje voća i povrća : 1. Informacije o veličini su samo za referencu, molimo vas da dopustite 1-2cm (0.8 ") razlika zbog ručnog mjerenja, hvala.

O proizvodu

Color:
blue, white
Battery capacity:
4400 mAh
Product Size:
108*108*50mm
Applicable scene:
home kitchen, camping, outdoor picnics
Package list:
1 × Fruit and Vegetable Washing Machine:
Notes:
1. Size information is for reference only, please allow 1-2cm (0.4-0.8) differences due to manual measurement, thank you.:
2. Item color displayed in photos may be slightly different on your monitor since monitors are not calibrated the same. :

Izbor kupca