• Newbie
Četkica za boce, četkica za čišćenje silikona 10,63 inča Crveni čišćenje kuhinje sa antislip ručkom za pranje posuđa za čišćenje prašine staklene krigle

Četkica za boce, četkica za čišćenje silikona 10,63 inča Crveni čišćenje kuhinje sa antislip ručkom za pranje

Rating 
KM 29.15

Dostupnost
Dostupno za naručivanje

Svi završeni su netoksični, sigurni i izdržljivi Napravljen od silikonskog materijala od hrane, izdržljiv. Drška protiv klizanja, jednostavna za držanje četke. Svijetla boja i elegantan dizajn čine ga sjajnim dekorom. Savršena četkica za uklanjanje prljavštine na bocama i drugim jelima, pomažu u uredu vaše kuhinje i čistom. Svi završeni su netoksični, sigurni i izdržljivi. Napravljen od silikonskog materijala od hrane, izdržljiv. Drška protiv klizanja, jednostavna za držanje četke. Svijetla boja i elegantan dizajn čine ga sjajnim dekorom. Savršena četkica za uklanjanje prljavštine na bocama i drugim jelima, pomažu u uredu vaše kuhinje i čistom. Značajke : izrađene od silikonskog materijala od hrane, izdržljive. Svi završeni su netoksični, sigurni i izdržljivi. Antislip ručka, jednostavna za držanje četkice. Svijetla boja i elegantan dizajn čine ga sjajnim dekorom. Savršena četkica za uklanjanje prljavštine na bocama i drugim jelima, pomažu u uredu vaše kuhinje i čistom. Specifikacija : potpuno nova boja : crveni materijal : silikonska veličina : 27cm / 10,63 inča (približno) paket je uključen : 1 x OBAVIJEST : Molimo vas da dobijete grešku 1-3 CM zbog ručnog mjerenja i ne želite da ne smetate prije naručivanja . Molim vas shvatite da boje mogu postojati kromatska aberacija kao različita postavljanja slika.

O proizvodu

Condition:
Brand New
Color:
Red
Material:
Silicone
Size:
27Cm / 10.63 Inch (Approx.)
Package Included:
1 X Bottle Brush :
Notice:
Please Allow 1-3Cm Error Due To Manual Measurement And Make Sure You Do Not Mind Before Ordering. Please Understand That Colors May Exist Chromatic Aberration As The Different Placement Of Pictures. :

Izbor kupca