• Newbie
Wionc wc čest zidni silikonski toalet četkica za kupatilo set dugačka ručka bez mrtve kutne četke za čišćenje

Wionc wc čest zidni silikonski toalet četkica za kupatilo set dugačka ručka bez mrtve kutne četke

Rating 
KM 15.95

Dostupnost
Dostupno za naručivanje

Četka se ne nosi, ne mijenja svoj oblik i održava savršeno učinak čišćenja Mekana vlakna četkica treba meko dodir, a efekt čišćenja je bolji. ABS i silikonske glave četkica, bez ljepljivog sloja, bez prljavštine na kosi, osiguravajući sterilno područje. Proizvod je izdržljiv i ima dug radni vijek. Glave silikonske četke su sigurne za staklenu površinu toaleta i drži ga potpuno čistom tokom cijelog postupka. Ergonomska ručka čini čišćenje lakše i smanjuje vrijeme čišćenja. Simple i prekrasan dizajn nadopunjuju vaše kupatilo. Može se temeljito očistiti bez mrtvih uglova, meka i ne oštećuje glazuru, lako se očisti, samo treba oprati vodom, mrlje se čuvaju čistom, a toalet je lijep i ogrebotina. Zatvoreni donji dizajn učinkovito sprečava čist zrak. Vaša kupaonica će biti čistija nego ikad. Četka se ne nosi, ne mijenja svoj oblik i održava savršeno učinak čišćenja. Mekana vlakna četkica treba meko dodir, a efekt čišćenja je bolji. ABS i silikonske glave četkica, bez ljepljivog sloja, bez prljavštine na kosi, osiguravajući sterilno područje. Proizvod je izdržljiv i ima dug radni vijek. Glave silikonske četke su sigurne za staklenu površinu toaleta i drži ga potpuno čistom tokom cijelog postupka. Ergonomska ručka čini čišćenje lakše i smanjuje vrijeme čišćenja. Simple i prekrasan dizajn nadopunjuju vaše kupatilo. Može se temeljito očistiti bez mrtvih uglova, meka i ne oštećuje glazuru, lako se očisti, samo treba oprati vodom, mrlje se čuvaju čistom, a toalet je lijep i ogrebotina. Zatvoreni donji dizajn učinkovito sprečava čist zrak. Vaša kupaonica će biti čistija nego ikad. Četka se ne nosi, ne mijenja svoj oblik i održava savršeno učinak čišćenja. Mekana vlakna četkica treba mekani dodir, a efekat čišćenja je bolji.ABS i glave za četkicu silikona, bez ljepljivog sloja, bez prljavštine na kosi, osiguravajući sterilnu površinu. Proizvod je izdržljiv i ima dug radni vijek. Silikonske glave četke su sigurne za staklenu površinu toaleta i čuva ga potpuno čistom tokom cijelog postupka. Ergonomska ručica čini čišćenje lakše i smanjuje vrijeme čišćenja.

O proizvodu

Model Number:
Silicone Toilet Brush
Package Included:
1*Toilet brush:
If you have any questions about the product, please contact me, we will contact you within 24 hours and give you a satisfactory answer.:
Hanging and landing dual-use, no land occupation. paste firm, the bearing capacity is strong, and it can be placed at will without falling. :

Izbor kupca