• Newbie
GQQGSHOP 6,5FT samoljepljivi nosač za podloge tepiha, traka za pragu za vrata, ogulicu i palicu podne ivice tepiha, pogodno za prelaze prag s visinom razlike u visini u roku od 3 mm

GQQGSHOP 6,5FT samoljepljivi nosač za podloge tepiha, traka za pragu za vrata, ogulicu i palicu

Rating 
KM 14.01

Dostupnost
Dostupno za naručivanje

Premium : Podne prelazne trake za tepihe izrađene su od visokokvalitetnih PVC materijala, mekog i ekološki prihvatljivih Tepinski traka je anti-sudar, vodootporan, lagan za čišćenje i održavanje, lako izbrisati. , izdržava visoke prometne površine u kući u kući. Samoljepljiva : Naš podni okvir tepiha je jednostavan za instaliranje. Samo mjerite i smanjite duljinu koja vam je potrebna, ogulite se s ljepila i držite se za glatku površinu, visoku viskoznost i dugotrajne. Savršena tranzicija : Naš kat prelazni prelazni prelazni pojas lijepo premoštava šav ili jaz između dviju podova površine nejednake visine. Fleksibilna obloga za oblikovanje može zadržati ivicu tepiha da se povuče ili povlače iz praga, podnim šavovima od uvijanja na vratima, načina ulaska u prostorije ili druge lokacije na kojima se susreću dvije neravne podove. Široko primenljivo : Prag za vrata je pogodna za podnu tranziciju (tepih do drveta / tepiha do pločica / drva do pločica / etc.) Gdje je razlika u visini unutar 3 mm, također, tranzicijska traka može se koristiti kao ukras za oblikovanje, postolje , strop, obrub, ormar, ogledalo u kojem je visinska razlika udaljena unutar 3 mm. Veličina : Dužina : 6,5ft (2m); Širina : 1.18inches (30 mm); Visina : 0,15 inča (4mm). Premium : Podne prelazne trake za tepihe izrađene su od visokokvalitetnih PVC materijala, mekog i ekološki prihvatljivih. Tepinski traka je anti-sudar, vodootporan, lagan za čišćenje i održavanje, lako izbrisati. , izdržava visoke prometne površine u kući u kući. Samoljepljiva : Naš podni okvir tepiha je jednostavan za instaliranje. Samo mjerite i smanjite duljinu koja vam je potrebna, ogulite se s ljepila i držite se za glatku površinu, visoku viskoznost i dugotrajne. Savršena tranzicija : Naš kat prelazni prelazni prelazni pojas lijepo premoštava šav ili jaz između dviju podova površine nejednake visine. Fleksibilna obloga za oblikovanje može zadržati ivicu tepiha da se povuče ili povlače iz praga, podnim šavovima od uvijanja na vratima, načina ulaska u prostorije ili druge lokacije na kojima se susreću dvije neravne podove.

O proizvodu

- Material:
PVC
- Length:
6.5ft (2M)
- Width:
1.18inches (30MM)
- Height:
0.15inches (4MM)
- For threshold transition height:
less than 0.11inches (3mm)
Note:
1. Application surface must be cleaned and dried or the adhesive will not stick.The strip is bended during transportation,for better adhesion,tape them flat before you use.:
2. Please allow a slight deviation due to manual measurement.:
3. Due to the different display and different light,the picture may not reflect the actual color of the item. :

Izbor kupca