• Newbie
Doubao klizna tračna šina za vrata za vrata za jednokratnu ili dvostruku palutnu vrata Top Track Srednji i krajnji podesivi crni 1 par

Doubao klizna tračna šina za vrata za vrata za jednokratnu ili dvostruku palutnu vrata Top Track Srednji

Rating 
KM 6.49

Dostupnost
Dostupno za naručivanje

Ovaj je proizvod izrađen od ugljičnog čelika Površina crne boje, vodootporna, anti-hrđa, antikorozion. Može se instalirati na oba kraja ili na sredini staze da poboljšate cjelokupni izgled hardvera vrata. Lako za čišćenje, samo lagano obrišite vlažnom krpom kada prašina padne. Izdržljiviji i izdržljiviji od ostalih brava na vratima. Ovaj je proizvod izrađen od ugljičnog čelika. Površina crne boje, vodootporna, anti-hrđa, antikorozion. Može se instalirati na oba kraja ili na sredini staze da poboljšate cjelokupni izgled hardvera vrata. Lako za čišćenje, samo lagano obrišite vlažnom krpom kada prašina padne. Izdržljiviji i izdržljiviji od ostalih brava na vratima. Jednostavan za instalaciju, bez bušenja ili zavarivanja. Materijal : Materijal : Nehrđajući čete Seeldiameriameter : Kao što je prikazano kao što je prikazan Sadržaj : 1 vrata Lokona, isključujući ostale proizvode.Na : Različita svjetla i monitori mogu uzrokovati boju predmeta u Slika da se malo razlikuje od stvarnog predmeta. Tolerancija na raspolaganju je +/- 1-3 cm. Boja se može razlikovati od razlika, pls razumijem.

O proizvodu

Material:
Stainless steel
Diameter:
as shown
color as shown:
Package Contents:
1 door lock:
Only the above package contents, excluding other products.:
Note:
Different lights and monitors may cause the color of the item in the picture to be slightly different from the actual item.
Measurement tolerance is +/- 1-3 cm.:
2.The color may have different as the difference display, pls understand. :

Izbor kupca