• Newbie
Dooryway Neneven Podna tranzicija, 2 m 1M podne tranzicijske trake, metalni tepih do oblikovanja pločica ivica s ručicama s hanganom, redukcijski ulaz za ulaz za unutarnju prostirke na otvorenom, srebro

Dooryway Neneven Podna tranzicija, 2 m 1M podne tranzicijske trake, metalni tepih do oblikovanja pločica

Rating 
KM 10.99

Dostupnost
Dostupno za naručivanje

Nema instalacije : nema potrebe za bušenjem rupa za ugradnju Samo ogulite vrpcu i primenite je sami. Pogodno za uređenje ivica i ivica tepiha visine ruba manje od 0,4 inča / 11mm ,. Izdržljiv metalni tepih ivica : Obrezivanje ivica tepiha izrađena je od meke legure aluminija. I može dobro omotati ivicu tepiha i nije lako oštetiti. Lako za rezanje : Ova tranzicijska traka Dužina : 1 m (3,3 stopa). Lako se obrezuje sa škarama i instalirajte u pod ili ivice tepiha. Izdržljiv i drži se do teških prometa i šetača na kotačima. Zadovoljavajuća usluga : Zalažemo se za pružanje kupaca za ovu tranzicijsku prugu. Slobodno nas kontaktirajte ako imate bilo kakvih problema sa svojom narudžbom. Višenamjenske trake za prijelaznost : prenosivi rubni kandidat za starije kuće, tepih do kupatila vrata, pragovi prelazi između tepiha i pločica, kat za prostirku, prostirku i oblogu. Nema instalacije : nema potrebe za bušenjem rupa za ugradnju. Samo ogulite vrpcu i primenite je sami. Pogodno za uređenje ivica i ivica tepiha visine ruba manje od 0,4 inča / 11mm ,. Izdržljiv metalni tepih ivica : Obrezivanje ivica tepiha izrađena je od meke legure aluminija. I može dobro omotati ivicu tepiha i nije lako oštetiti. Lako za rezanje : Ova tranzicijska traka Dužina : 1 m (3,3 stopa). Lako se obrezuje sa škarama i instalirajte u pod ili ivice tepiha. Izdržljiv i drži se do teških prometa i šetača na kotačima. Zadovoljavajuća usluga : Zalažemo se za pružanje kupaca za ovu tranzicijsku prugu. Slobodno nas kontaktirajte ako imate bilo kakvih problema sa svojom narudžbom. Višenamjenske trake za prijelaznost : prenosivi rubni kandidat za starije kuće, tepih do kupatila vrata, pragovi prelazi između tepiha i pločica, kat za prostirku, prostirku i oblogu. Metalna traka za ivica tepiha (ivica tepiha) Tranzicijski bar je lagan i jak. Može podržati odrasle osobe, starije osobe, osobe sa oštećenjem mobilnosti, pa čak i sjede na šetaču da normalno hodaju. Istovremeno, ona takođe olakšava inteligentni brišući robot, koji može učiniti da čisti vaš dom bez prepreka.

O proizvodu

1. Material:
Aluminum Alloy
2. Size:
Customizable
3. Cropping? Can be Cut:
4. Width:
34mm
5. Length:
100 cm (1 m /3.3 feet)
6. Height:
11mm
7. Load Capacity:
270 kg/600 lbs
8. Product Weight:
0.5 kg/1 lbs
Features:
1. Durable and strong carpet edging strip.:
2. Better protection of the edges of your new rug.:
3. Barbed design so that it can be firmly stuck on the carpet:
4. Used to protect the safety of the elderly or the disabled.:
5. There are many colors to match your home.:
6. Perfect for front porch to door, carpet to tile floors, a room divider, large gaps, a high traffic area, patio door, etc.:
Package List:
- Quantity:
1 x Carpet Edging Trim
Tips:
- There may be an error of 1-3 cm due to manual measurement.:
- There may be chromatic aberration due to the difference between the recording lamp and the display. Please refer to the actual product. :

Izbor kupca