• Newbie
Držač za toaletni papir, nosač za papir, prostor za toaletni papir sa policama, toaletni držač za papir telefon protiv hrđe sprečavaju klizanje ručnika za kupaonicu, kupaonicu

Držač za toaletni papir, nosač za papir, prostor za toaletni papir sa policama, toaletni držač za papir telefon

Rating 
KM 44.75

Dostupnost
Dostupno za naručivanje

Jednostavna instalacija : jedan komad, nije potrebna sklopa Instalirajte bilo na zidove ili čak ispod ormara. Paket dolazi sa montažnim vijcima, sidrom, allen alatom i nosačem. Koristite uključene pričvrsne vijke za postavljanje držača sigurno. Montaža vijaka može se primijeniti na sve glatke zidove, uključujući, ali ne ograničavajući se na zidove pločica, obojene zidove i mramorne zidove. Vrhunski materijal : Držač toaletnog papira izrađen je od visokokvalitetnog prostora aluminija i trajan, zaštita od hrđe i dugačak traje. Spremanje za pohranu papira ima sve okruglo zapečaćeno dizajn i vodootpornu ploču, čineći ga pogodnim za upotrebu u vlažnim okruženjima kao što su kupaonice i Kuhinje. Držač za skladištenje kupaonice WC Holler Holder Mobile Than Holde. Rotirajte dokaz : Naši držač za toaletni papir ima jedinstveni dizajn utora sa zatezanjem vijka na nosaču kako bi se spriječilo od rotacije. Nema mrljanja niti odbacivanja! Samo uživajte u ovom čvrstom i teškoj dizajnu. ER jednostavan bijeli toaletni držač za papir za kupaonicu besplatno. Zatvoreni dizajn : Držač za pohranu papira ima sve okrugli zapečaćeni dizajn i vodootpornu ploču, čineći ga pogodnim za upotrebu u vlažnim okruženjima kao što su kupaonice i kuhinje. Držač za pohranu toaletnog papira u potpunosti je kompatibilan s valjanim papirom i valjanjem papira . Vrlo elegantan i dekorativan izgled. Višenamjenski : Držač za pohranu toaletnog papira može držati mnoge stvari, poput biljnih lonca, velikih zaslona, ​​Bluetooth zvučnici, vlažnih tkiva, tkiva za lica itd. Nije pogodan za vapnen zid, zid, tapet ili obojeni zid ili neravne površine. Jednostavna instalacija : jedan komad, nije potrebna sklopa. Instalirajte bilo na zidove ili čak ispod ormara. Paket dolazi sa montažnim vijcima, sidrom, allen alatom i nosačem. Koristite uključene pričvrsne vijke za postavljanje držača sigurno. Montaža vijaka može se primijeniti na sve glatke zidove, uključujući, ali ne ograničavajući se na zidove pločica, obojene zidove i mramorne zidove.

O proizvodu

Item Type:
Toilet Paper Holder
Material:
Space Aluminium
Weight:
Approx. 322g/11.4oz
Size:
Length:
Approx. 15 cm/5.9in
Height:
Approx. 13.4 cm/5.3in
Colour:
White
Package List:
1 x Toilet Paper Holder:
Note:
Please allow for some errors in manual measurements.:
Pilipane is committed to providing sports enthusiasts and families with high-quality products and services, allowing customers to enjoy a very pleasant shopping experience and after-sales service, we will give customers more discounts as part of the return, and provide you with high-quality and Products at low prices.:

Izbor kupca