• Newbie
Kupatila, šarke za okretanje, šarke od stakla, 135 stupnjeva, staklena tuš vrata za smeće za smeće šarke, teška kupatila stezaljka za kupatilo nosač za nosače zglob za nosače, za 8-12 mm staklo

Kupatila, šarke za okretanje, šarke od stakla, 135 stupnjeva, staklena tuš vrata za smeće za smeće

Rating 
KM 2.33

Dostupnost
Dostupno za naručivanje

Čvrsta i izdržljiva, izrađena od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika, debelog i teške, nije lako deformirati i oksidirati, a može se koristiti duže vrijeme Izvrstan izgled, koristeći vrhunsku reflektirajuću tehnologiju za poliranje za postizanje ogledala. Udobno je zadržati, a površina je fino polirana kako bi udobnula za održavanje i izbjegavanje ozljeda. Jednostavan za instalaciju sadrži staklenu stezaljku, šesterokutni ključ i druga pribora za olakšavanje vaše instalacije. Ako imate bilo kakvih pitanja, obratite nam se. Hvala što ste došli, poželite vam sretan život!. Čvrsta i izdržljiva, izrađena od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika, debelog i teške, nije lako deformirati i oksidirati, a može se koristiti duže vrijeme. Izvrstan izgled, koristeći vrhunsku reflektirajuću tehnologiju za poliranje za postizanje ogledala. Udobno je zadržati, a površina je fino polirana kako bi udobnula za održavanje i izbjegavanje ozljeda. Jednostavan za instalaciju sadrži staklenu stezaljku, šesterokutni ključ i druga pribora za olakšavanje vaše instalacije. Ako imate bilo kakvih pitanja, obratite nam se. Hvala što ste došli, poželite vam sretan život!. Čvrsti i izdržljiv, izrađen od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika, debelog i teškog, nije lako deformirati i oksidirati, a može se koristiti za duže vrijeme. Izvrstan izgled, koristeći vrhunsku reflektirajuću tehnologiju za poliranje za postizanje ogledala efekt. Udobno je zadržati, a površina je fino polirana kako bi se udobno učvrstila i izbjegla ozljeda. Jednostavan za instalaciju, sadrži staklenu stezaljku, šesterokutni ključ i druga pribora za olakšavanje vaše instalacije. Ima širok spektar primjene, pogodne za kupatilo sa sklopivim staklenim vratima, podne klizne vrata i stakla 8-12 mm.specifikacija : Vrsta predmeta : stakla stezaljka : 304 nehrđajućom čepom : cca.3ozproduct Veličina : cca. 190x80mm / 7,5x3.1 Inaposluga veličine : 8-12m Muse prigoda : Otvor za tuširanje / staklena vrata : 14mm / 0.6inopirajući smjer : lijevo i desno dvostruko otvaranje ugao : 135 Kopač u desni : 1 x staklena stezaljka1 x HEX ključa4 x pribor Napomena : 1.

O proizvodu

Item Type:
Glass Clamp
Material:
304 Stainless Steel
Weight:
Approx. 886g / 31.3oz
Product Size:
Approx. 190x80mm / 7.5x3.1in
Available Glass Size:
8-12mm
Use Occasion:
Shower room/glass door
Glass Aperture:
14mm / 0.6in
Opening Direction:
Left and right double opening
Viewing Angle:
135 degree
Rolling Capacity:
50kg
Package List:
1 x Glass Clamp:
1 x Hex Wrench:
4 x Accessories :
Note:
1. Please allow 1‑2cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :

Izbor kupca