• Newbie
FSysm lon kost kineska postavljena poft ploča za čaše Nacionalni plima keramički popodnevni cvjetni čaj čaja za čaj za čaj jedan osoba pije poklon kutiju

FSysm lon kost kineska postavljena poft ploča za čaše Nacionalni plima keramički popodnevni

Rating 
KM 43.15

Dostupnost
Dostupno za naručivanje

Tanka, ali elegantna, a glatka površina se razlikuje od običnog porculana Ispunjava kineski nacionalni standard kostiju i ekološki je prijateljski. Dostupni su kafa i popodnevni čaj, pogodan za rad i kućnu upotrebu. Ovaj prekrasan pakirani skup aparata za kafu savršen je poklon za prijatelje ili porodicu koji vole kafu ili čaj. Vrlo pogodan za kućne obroke, vjenčanja, rođendane, praznike, božić, Dan zahvalnosti, Novu godinu i Valentinovo. Tanka, ali elegantna, a glatka površina se razlikuje od običnog porculana. Ispunjava kineski nacionalni standard kostiju i ekološki je prijateljski. Dostupni su kafa i popodnevni čaj, pogodan za rad i kućnu upotrebu. Ovaj prekrasan pakirani skup aparata za kafu savršen je poklon za prijatelje ili porodicu koji vole kafu ili čaj. Vrlo pogodan za kućne obroke, vjenčanja, rođendane, praznike, božić, Dan zahvalnosti, Novu godinu i Valentinovo. Značajke : tanka, ali glatka površina čini se različitim od običnog porculana. Upoznaje kineski nacionalni standard kosti i ekološki je prihvatljiv.Coffee i popodnevni čaj, pogodan za rad i kućno korištenje je postavljeno za kućno pakirano set za aparat za kafu Savršen poklon za prijatelje ili porodicu koji vole kafu ili čaj .Vrgov pogodan za kućne rođendane, ljetovanje, božićnjak, Dan zahvalnosti. , (Poklon paket) topli savjeti : * Blaga nedostatak može postojati u jednom proizvodu kao što su proizvodi za rukotvorine. Ne brinite; To neće uticati na kvalitet. * Bolje da ga operete rukom, a ne za mikrotalasnu upotrebu * Ako je primljena oštećenja, slobodno se obratite usnskote : Veličina ručnog merenja, za referentnu grešku, za referentnu samopodruklas Espresso kup.

O proizvodu

Material:
bone china
Surface technology:
overglaze
Package Content:
1 set x Coffee Cup,(Gift Package):
Warm tips:
* Slight flaw may exist in single product as they are handicraft products. Don't worry; it won't influence quality at all.:
* You'd better wash it by hand as it's quite delicate, NOT for microwave use:
* If received damage,please feel free to contact us:
Note:
Size manual measurement, the slightest error, for reference only
Porcelain Espresso Cup :

Izbor kupca