• Newbie
4 komada kukuruzne ladice postavlja plastična posuđa za kukuruz servis transparentni COB za večeru kukuruzni nosači kukuruza za kukuruz

4 komada kukuruzne ladice postavlja plastična posuđa za kukuruz servis transparentni COB za

Rating 
KM 1.00

Dostupnost
Dostupno za naručivanje

Specifikacija : Svaki paket sadrži 4 kukuruzne ladice, što je dovoljno obilno za porodicu ili večeru; Svaka ladica je oko 27cm / 10,82 inča, duboka i dovoljno velika da drži većinu veličina kukuruza Visokokvalitetni materijal : pladanj kukuruza izrađen je od čvrstoće i izdržljive plastike, a koja je gusta i nije lako razbiti; Površina ladice je jasna i izgleda vrlo čisto, a donji u obliku kukuruza odgovara obliku kukuruza, koji se može omotati oko kukuruza, tako da se umak može raširiti ravnomjerno na vrhu kukuruza. Kontejneri za kukuruz : Stavite kukuruz na ladicu i zakrenite ga tako da se maslac ravnomjerno raširi preko kukuruza; Takođe možete iscijediti umake i druge začine u kukuruzno pladanj da biste ga ravnomjerno raširili i imaju ukusni kukuruz. Multi-funkcija : ova ladica za kukuruz je transparentna s finom izradom i jasnim linijama; Plastični materijal je jednostavan za čišćenje, ladica za kukuruz može se složiti da bi učinkovito uštedjeli prostor za pohranu; Ladica se može koristiti i kao ploča za kolačiće ili kao ukrasna ladica; Prozirna boja čini da izgleda lijepo. Široka primjena : plastična ladica za kukuruz je jednostavna za korištenje, pogodna za obitelj ili restoran, roštilj, piknik, zabavu itd.; Sa glatkom rubom i materijalom bez mirisa, pogodan za cijelu obitelj, uključujući djecu i odrasle. Specifikacija : Svaki paket sadrži 4 kukuruzne ladice, što je dovoljno obilno za porodicu ili večeru; Svaka ladica je oko 27cm / 10,82 inča, duboka i dovoljno velika da drži većinu veličina kukuruza. Visokokvalitetni materijal : pladanj kukuruza izrađen je od čvrstoće i izdržljive plastike, a koja je gusta i nije lako razbiti; Površina ladice je jasna i izgleda vrlo čisto, a donji u obliku kukuruza odgovara obliku kukuruza, koji se može omotati oko kukuruza, tako da se umak može raširiti ravnomjerno na vrhu kukuruza. Kontejneri za kukuruz : Stavite kukuruz na ladicu i zakrenite ga tako da se maslac ravnomjerno raširi preko kukuruza; Takođe možete iscijediti umake i druge začine u kukuruzno pladanj da biste ga ravnomjerno raširili i imaju ukusni kukuruz.

O proizvodu

each package contains 4 corn trays, which is abundant enough for family or dinner; each tray is about 27cm/10.82 inch ,deep and large enough to hold most sizes of corns :

Izbor kupca