• Newbie
Kup kafe europski stil ručno izvučeno zlatna linija kava lonac za kavu kočiću kašika Postavite keramičku šolju vrhunskog skupa porculana

Kup kafe europski stil ručno izvučeno zlatna linija kava lonac za kavu kočiću kašika Postavite keramičku

Rating 
KM 1.33

Dostupnost
Dostupno za naručivanje

Tanka, ali elegantna, glatka površina čini se različitim od običnog porculana U skladu je sa nacionalnim standardom kostiju, ekološki prihvatljivi. Različiti obrasci za vas birati iz, kraljevske i klasične. Ako malo dodirnite, možete dobiti vrlo jasan zvuk. Nije li uživanje u umjetnosti? Materijal : koštana Kina. Tanka, ali elegantna, glatka površina čini se različitim od običnog porculana. U skladu je sa nacionalnim standardom kostiju, ekološki prihvatljivi. Različiti obrasci za vas birati iz, kraljevske i klasične. Ako malo dodirnite, možete dobiti vrlo jasan zvuk. Nije li uživanje u umjetnosti? Materijal : koštana Kina. Značajke : tanka, elegantna, glatka površina čini se različitim porculanima. Konstruiran je s nacionalnim standardom kostiju, ekološki prihvatljivim uzorcima za vas izbora iz, kraljevske i klasične, možete ga slati, možete dobiti vrlo hrskav Zvuk. Nije li uživanje u umjetnosti? Specifikacija : materijal : koštana kineska kosurface : Sadržaj overgla Gackage : 1 set x šalica za kavu, tople savjete : * Neznatna manja može postojati u jednom proizvodu kao što su proizvodi za rukotvorine. Ne brinite; Neće utjecati na kvalitet. * Bolje da ga operete rukom, a ne za mikrovalnu upotrebu * Ako je primljena oštećenja, slobodno se obratite usnskote : Veličina ručno mjerenje, za referencu samo za referencu da idealan odabir poklona.

O proizvodu

Material:
bone china
Surface technology:
overglaze
Package Content:
1 set x Coffee Cup,:
Warm tips:
* Slight flaw may exist in single product as they are handicraft products. Don't worry; it won't influence quality at all.:
* You'd better wash it by hand as it's quite delicate, NOT for microwave use:
* If received damage,please feel free to contact us:
Note:
Size manual measurement, the slightest error, for reference only
Is that a Ideal gift selection :

Izbor kupca