• Newbie
Izvucite stalke za začinje za ormare 304 Nehrđajući čelik Contratop toranjski otvor Organizator sa besplatnim punilovima za začine za srebrne ormare

Izvucite stalke za začinje za ormare 304 Nehrđajući čelik Contratop toranjski otvor Organizator

Rating 
KM 11.90

Dostupnost
Dostupno za naručivanje

Sigurna i zdrava i zdrava】 sigurna i zdrava, upotreba začinskog loca može zadržati začin prirodnog Lako čišćenje】 Izrađen od visoke od nehrđajućeg čelika od 304, jaku antikoroziju, čvrst i izdržljiv, lako se čisti. 【Komunalne usluge】 Praktični alat za kuhanje koji se može koristiti za začine, začine, šećer i tekuće začine. 【Polica od nehrđajućeg čelika】 Pogodno skladištenje, sa polica od nehrđajućeg čelika za lak pristup začine. 【Značajke】 Izvršite začinsko sredstvo za čišćenje i sigurnije i sprečite prašinu da uđe u bocu. Sigurna i zdrava i zdrava】 sigurna i zdrava, upotreba začinskog loca može zadržati začin prirodnog. Lako čišćenje】 Izrađen od visoke od nehrđajućeg čelika od 304, jaku antikoroziju, čvrst i izdržljiv, lako se čisti. 【Komunalne usluge】 Praktični alat za kuhanje koji se može koristiti za začine, začine, šećer i tekuće začine. 【Polica od nehrđajućeg čelika】 Pogodno skladištenje, sa polica od nehrđajućeg čelika za lak pristup začine. 【Značajke】 Izvršite začinsko sredstvo za čišćenje i sigurnije i sprečite prašinu da uđe u bocu. Specifikacija : Tip predmeta : Materijal za oblaganje Boca : 304 Težina nehrđajućeg čelika : cca.7oz Visina boca za uklanjanje : cca. Veličina regala 14cm / 5,5 IN : cca. 11,5 x 17,5cm / 4,5 x 6,9 popis paketa : 1 x stalak 2 x boca za uklanjanje 2 x Poklopac Napomena : 1. Molimo dopustite da se 02 cm grešku zbog ručnog mjerenja. Hvala na razumijevanju. Monitori nisu kalibrirani isti, boja predmeta prikazana u fotografijama može se pokazati malo drugačijim od stvarnog objekta. Molimo vas da napravite pravi kao standard.

O proizvodu

Item Type:
Condiment Bottle
Material:
304 Stainless Steel
Weight:
Approx. 360g/12.7oz
Condiment Bottle Height:
Approx. 14cm/5.5in
Rack Size:
Approx. 11.5 x 17.5cm/4.5 x 6.9in
Package List:
1 x Rack :
2 x Condiment Bottle :
2 x Lid :
Note:
1. Please allow 02 cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one :
as standard. :

Izbor kupca