• Newbie
SJYDQ za odvod posuđa držač nosača za sušenje nosača čaša za kuhanje posuđe Polica za kuhanje Klasificirajte korpu za pohranu za kućnu kuhinju

SJYDQ za odvod posuđa držač nosača za sušenje nosača čaša za kuhanje posuđe Polica za kuhanje Klasificirajte

Rating 
KM 3.00

Dostupnost
Dostupno za naručivanje

Perilica suđa sa prostorom za ploče, šolje i pribor za jelo Crna žica i ladica za kapanje. Napravljen od materijala koji nisu hrmije, metalna perilica posuđa i kapljice. Dolazi sa dvije drvene ručke za lako nošenje. Ladica za kapljanje za jelo može se ukloniti. Izdržljiv i jednostavan za čišćenje. Perilica suđa sa prostorom za ploče, šolje i pribor za jelo. Crna žica i ladicu za kapanje. Mode od materijala za nevlaštenje, metalne mašine za pranje suđa i kapljice.coms sa dvije drvene ručke za jednostavno prevozivanje.Easy za čišćenje. Ladica za pribor za jelo može se ukloniti.Rabilno i jednostavno za čišćenje. Materijal : Materijal : nehrđajući čelik : 430x305x140mmweight : 700gpackage sa uključenim : 1 stalak za suđe (ne uključuje nikakve stavke ekrana) Napomena : Zbog različitog monitora i svjetlosnog efekta, stvarni Boja stavka može biti malo drugačija od boje prikazane na slikama. Hvala! Molimo vas da dopustite 1-2cm mjerno odstupanje zbog ručnog mjerenja.

O proizvodu

Material:
Stainless steel
Size:
430x305x140mm
Weight:
700g
Package Included:
1 dish rack (does not include any display items):
Note:
Due to the different monitor and light effect, the actual color of the item might be slightly different from the color showed on the pictures.Thank you!:
Please allow 1-2cm measuring deviation due to manual measurement. :

Izbor kupca