• Newbie
Unutar organizatora i skladištenja sudopera, 3-nivo u ormarima za sudoper Organizator s kliznim skladištenjem, odvojivom izvlačenjem košara Organizator polica za kuhinju, kupatilo, poslovnicu

Unutar organizatora i skladištenja sudopera, 3-nivo u ormarima za sudoper Organizator s kliznim skladištenjem,

Rating 
KM 23.49

Dostupnost
Dostupno za naručivanje

Čvrsta i stabilna : Organizator nedodiranja izrađen je od visokokvalitetnog ugljičnog čelika izdržljiviji i jačiji od plastičnih morskih pohranjivača, te dobro odvodi Sa pečenjem boje, prekrasnom i nepropusnošću od hrđe, i imaju duži radni vijek. 4 PET Antiklističke jastučiće kako bi se spriječilo od kliznih ili grebanja površina i imati povišene zaštitne police kako bi spriječili pad predmeta. Veći kapacitet : 3-nivoski veliki skladišni prostor, organizator ormara sastavljen je mjeri 14.3 inča, ovaj tanki dizajn čini ga idealnim za postavljanje jednog na svaku stranu pored cijevi ispod sudopera. Klizni ormarir : Klizni organizator ispod sudopera ima 3-nivoa, dvije ladice, a gornja košara, opremljena sa dva zapisa, donje kliznu ladicu s ručicom je pogodna za pohranu i izvlačenje predmeta, također je Opremljen je iglama za sprečavanje ispadanja ladica, ovo je vrlo savršen dizajn. Jednostavan za instalaciju : Košare za odbojnu opremu lako se sastavljaju i rastavljaju, a mogu se lako instalirati za nekoliko minuta. Stabilno i ne-klizanje, istovremeno, lako je čistiti, samo obrišite površinu vlažnom krpom da biste očistili svuda okolo. Višenamjenski organizator : 3-nivoska skladišta pod sudoperom zaista se uklapa pod sudoper, ormare, kuhinje, kupaonice, prostorije za pranje rublja, kancelarije, itd. Ili prema vašim potrebama, organizatoru začina ili pod sudoperom Organizator, toaletni materijal za skladištenje itd. Čvrsta i stabilna : Organizator nedodiranja izrađen je od visokokvalitetnog ugljičnog čelika izdržljiviji i jačiji od plastičnih podzemnih pohranjivača, te dobro odvodi. Sa pečenjem boje, prekrasnom i nepropusnošću od hrđe, i imaju duži radni vijek. 4 PET Antiklističke jastučiće kako bi se spriječilo od kliznih ili grebanja površina i imati povišene zaštitne police kako bi spriječili pad predmeta. Veći kapacitet : 3-nivoski veliki skladišni prostor, organizator ormara sastavljen je mjeri 14.3 inča, ovaj tanki dizajn čini ga idealnim za postavljanje jednog na svaku stranu pored cijevi ispod sudopera.

O proizvodu

Material:
Carbon Steel
Name:
Under Sink Organizers
Color:
White, Black
Size:
14.57x12.6x19.3 inch
Package Includes:
1 x Under Sink Organizers:
These under sink organizers are a way to conquer your clutter and keep everything within reach in the kitchen or bathroom.:
Lower kitchen cabinets, under sink spaces, bathroom organization. all can be applied, giving you a tidy home!:

Izbor kupca