• Newbie
Generički jednostavan ručnik, ručnik za ručnik ručnik za kupatilo jedno ručnik bar za ručnik Forsus304 Postupak od nehrđajućeg čelika, jednostavan za ugradnju, dvostruka šipka sa višenamjenskim ručnikom na zidu

Generički jednostavan ručnik, ručnik za ručnik ručnik za kupatilo jedno ručnik bar za ručnik Forsus304

Rating 
KM 43.15

Dostupnost
Dostupno za naručivanje

Služba za prodaju : Ako imate bilo kakvih pitanja nakon prijema robe, kontaktirajte nas na vrijeme, kontaktirat ćemo vas u roku od 24 sata ☛ Ručni bar je deblji, deblji, jači kapacitet ležaja i dugoročna upotreba. Razumna udaljenost zida, ručnici se ne mogu držati na zidu, ručnici više intimni od vašeg ljubavnika, odbijaju da visi na zidu. ☛Proizvod sigurnosti, zaštita okoliša, ne blede, nema ogrebotina. Mogu se oduprijeti koroziji i hrđu. Vi i vaša porodica možete ga koristiti sa samopouzdanjem. ☛ Dobro korišten, ovaj ručnik je pogodan za kupaonice, kuhinje, kuće i urede. Može se koristiti za obnašanje ručnika, ručnika, ogrtača, tuš za cvijeće, ručnike itd. Da biste spriječili rezanje prsta i uštede prostora. Služba za prodaju : Ako imate bilo kakvih pitanja nakon prijema robe, kontaktirajte nas na vrijeme, kontaktirat ćemo vas u roku od 24 sata. ☛ Ručni bar je deblji, deblji, jači kapacitet ležaja i dugoročna upotreba. Razumna udaljenost zida, ručnici se ne mogu držati na zidu, ručnici više intimni od vašeg ljubavnika, odbijaju da visi na zidu. ☛Proizvod sigurnosti, zaštita okoliša, ne blede, nema ogrebotina. Mogu se oduprijeti koroziji i hrđu. Vi i vaša porodica možete ga koristiti sa samopouzdanjem. ☛ Dobro korišten, ovaj ručnik je pogodan za kupaonice, kuhinje, kuće i urede. Može se koristiti za obnašanje ručnika, ručnika, ogrtača, tuš za cvijeće, ručnike itd. Da biste spriječili rezanje prsta i uštede prostora. Dobrodošli u trgovinu "Hly". Drago mi je da vam služim. Kategorija proizvoda : MATERIJAL : SUS304 Nehrđajući čelik; Površinski tretman : Metoda instalacije : Perforirana instalacija ili ugradnja bez noktiju nije uključena); Specifikacija : Dvostruki stup, sa kukom; dužina : 40cm, 50cm, 60cm; zašto odabrati naš rec za peškire1. Pažljivo stvarajte genijalne detalje, svaki minut se može cijeniti sa povećalom, neprimjetno povezanim, personaliziranim i praktičnim, lijepim i stabilnim. Moderni vodootporan dizajn, njegov moderni dizajn i funkcionalna estetika doneće savršeno ukrašavanje u vaše kupatilo.

O proizvodu

double pole, with hook;:
Length about:
40CM, 50CM, 60CM;
Why choose our towel rack:
1. Carefully create ingenious details, every minute can be appreciated with a magnifying glass, seamlessly connected, personalized and practical, beautiful and stable.:
2. Modern waterproof design, its modern design and functional aesthetics will bring perfect decoration to your bathroom. High-strength support, convenient for you to use.:
Please note:
1. Please allow slight deviation in manual measurement data.:
2. Due to the difference in monitor display, the actual color may be slightly different from the image.:
3. This product contains:
towel rack*1. Punch mounting accessory kit*1. (Does not include nail-free glue)

Izbor kupca