• Newbie
TE TRINKET ladica, mala dvoredna ladica za organizatoru, mala trga Kvarijska keramika, 17cm kvadratna bijela ladica višenamjenska radna površina organizatora za pohranu za pohranu za nakit za hranu Kozmetika Bijela

TE TRINKET ladica, mala dvoredna ladica za organizatoru, mala trga Kvarijska keramika, 17cm kvadratna bijela

Rating 
KM 3.00

Dostupnost
Dostupno za naručivanje

Dizajn uštede prostora, ovaj spremnik za pohranu je dovoljno velik da drži svoje predmete, a da ne zauzimaju previše prostora na vašoj komorištu Odličan poklon : Ova prekrasna ladica je savršen poklon za domaćinstvo ili poseban poklon za nekoga ko voli piti kafu u vašem životu. Drvena ladica ima prekrasan bijeli furnir za pranje i izvana, sa jednostavnim i modnim stilom. Savršeno za komore, toaletni gornji dio, skladište, ladicu ili policu itd. Višenamjenski : koristi se kao hrana za hranu ili organiziranje kozmetike, šminke, nakit i ostale kupaonice, kao što su pamučne kuglice, brisa ili njege očiju Predmeti. Dizajn uštede prostora, ovaj spremnik za pohranu je dovoljno velik da drži svoje predmete, a da ne zauzimaju previše prostora na vašoj komorištu. Odličan poklon : Ova prekrasna ladica je savršen poklon za domaćinstvo ili poseban poklon za nekoga ko voli piti kafu u vašem životu. Drvena ladica ima prekrasan bijeli furnir za pranje i izvana, sa jednostavnim i modnim stilom. Savršeno za komore, toaletni gornji dio, skladište, ladicu ili policu itd. Višenamjenski : koristi se kao hrana za hranu ili organiziranje kozmetike, šminke, nakit i ostale kupaonice, kao što su pamučne kuglice, brisa ili njege očiju Predmeti. Višenamjenska : koristi se kao hrana ili organizacija kozmetike, četkice za šminku, zdravlje i ljepota, nakit i ostale kupaonice, poput pamučnih kuglica, brisa ili predmeta za njegu očiju. Drvena ladica ima prekrasan bijeli furnir od bijelog drveta koji se može prati unutar i izvana, jednostavnim i modnim stilom. Dizajn uštede prostora, ovaj spremnik za pohranu je dovoljno velik da drži svoje predmete, a da ne zauzimate previše prostora na komorištu. Savršeno za komode, toaletni gornji dio, kontratop, ladicu ili skladište polica itd . Odličan poklon : Ova prekrasna ladica je savršen poklon za domaćinstvo, ili poseban poklon za nekoga ko voli piti kafu u vašem životu. Specifikacija : Karakteristike : Višenamjenska ploča ili organizacija kozmetike, šminke, zdravlje i ljepota Oprema, nakit i ostale kupaonice kao što su pamučne kuglice, brisa ili predmeta za njegu očiju.

O proizvodu

Features:
Multi-purpose:
used as a food plate or organizing cosmetics, makeup brushes, health and beauty supplies, jewelry and other bathroom essentials such as cotton balls, swabs or eye care items.
The wooden tray has beautiful white washable wood veneer inside and outside, with simple and fashionable style. :
Space saving design, this storage tray is big enough to hold your items without taking up too much space on your dresser. :
Perfect for dressers, toilet top, countertop, drawer or shelf storage etc. :
A great gift:
this beautiful tray is the perfect housewarming gift, or a special gift for someone who likes drinking coffee in your life.
Specification:
Material:
Wood
Weight:
Approx.198g/ 7oz
Size:
Approx.20*20cm/ 7.9*7.9in
Color:
White
Package List:
1 * Tray:
Note:
Please allow slight error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:

Izbor kupca