• Newbie
Crody Grab barovi za kupaonicu, polirani površinski kadu, balans tuš na zidu, neklizajući saldo ograde, onesposobljeni dnevni dnevni livinski pomagački pomoćni ručak, pomoćnik ručnika

Crody Grab barovi za kupaonicu, polirani površinski kadu, balans tuš na zidu, neklizajući saldo ograde,

Rating 
KM 44.65

Dostupnost
Dostupno za naručivanje

Prednosti : Bar za tuširanje izrađen je od trajne konstrukcije, ima i -Resistantna obrada da bi se osiguralo trajne performanse Stabilan : nosiv-beastain bez čelika može sigurno podržavati teške predmete težine do 200 kg, uvelike smanjujući rizik od klizanja i pada i pružanja podrške svima, poboljšanju stabilnosti. Jednostavan za instaliranje : na zidovima kupaonice, posebno za trudnicu, starije osobe, invalidnost, nakon operacije ili pogođenih osoba za mobilnost, sprječavaju ih da klizne ili padaju. Toalet Asistent : Ovaj šipci za granicu toaleta idealan je za starije, onesposobljene i one koji su u kupaonici, u kupaonici. Višenamjenska : Koristite sigurnosne šipke u kupaonici, kuhinji, uz stepenište, ili u praonici za dodatnu prevenciju pada, posebno za hendikep, starije, trudne žene i djecu. Ne samo da se koristi kao tuš kadu, ali može držati i odjeću, ručnik i itd. Bezbednosni šank, kafu stariju i sretnu cijelu obitelj, male detaljne promjene može poboljšati faktor sigurnosti našeg životnog ograničenja : materijal : Nehrđajući čelik : 35cm, 45cm, 55cm, 65cm, 85cm, 105cm Notes : Zbog ručnog mjerenja, molimo vas da se malu količinu pogrešaka postavku monitora i definicije piksela monitora, stvarna boja proizvoda može biti malo drugačija Proizvodi su takođe potrebni da se osigura da su proizvodi glatki i čisti, preporučuje se redovno čistiti mnogo dobrih proizvoda u našoj trgovini, dobrodošli ste da uđete u prodavnicu da biste odabrali bilo kakvih pitanja, kontaktirajte nas.

O proizvodu

Material:
Stainless Steel
Size:
35Cm , 45Cm , 55Cm , 65Cm , 85Cm , 105Cm
Notes:
Due to Manual Measurement, Please Allow a Small Amount of Error:
Due to the Settings of the Monitor and the Definition of Monitor Pixels, the Actual Color of the Product May Be Slightly Different:
Good Products Also Need Your, to Ensure That the Products Are Smooth and Clean, It is Recommended to Clean Them Regularly.:
There Are Many Good Products in Our Store, You Are Welcome to Enter the Store to Choose:
If You Have Any Questions, Please Contact Us :

Izbor kupca