• Newbie
N / A Box Visoka elastičnost Veliki kapacitet Vodootporni zidni montiranje lica lica Organizer Skladište kuhinje

N / A Box Visoka elastičnost Veliki kapacitet Vodootporni zidni montiranje lica lica Organizer

Rating 
KM 7.90

Dostupnost
Dostupno za naručivanje

Izgrađen je od plastičnog materijala izdržljiv i težak za razbijanje. Dolazi s, izgled i jedinstveni bočni dizajn prozora koji vam omogućava da lako stavite papirne ručnike unutra. Duljina proizvoda je 15,8 cm, širina je 12cm, visina je 8cm. Bit će savršen za kupaonicu, ured ili bilo koji drugi spot koji imate tkiva. Izgrađen je od plastičnog materijala. izdržljiv i težak za razbijanje. Dolazi s, izgled i jedinstveni bočni dizajn prozora koji vam omogućava da lako stavite papirne ručnike unutra. Duljina proizvoda je 15,8 cm, širina je 12cm, visina je 8cm. Bit će savršen za kupaonicu, ured ili bilo koji drugi spot koji imate tkiva. Opišite : Izgrađen je od plastičnog materijala. Dobivši i teško probiti se sa, izgled i jedinstvenom bočnom dizajnu prozora koji vam omogućuje lako stavljanje papirnih ručnika unutar. Dužina proizvoda je 15 cm, širina je 12cm, Visina je 8cm.it će biti savršena za kupaonicu, ured ili bilo koji drugi spot koji imate tkiva. Materijal : plastike Kolor : Kao što je prikazano ugled : 1 * Tkivni okvir Napomena : Zbog razlike u svjetlu i zaslona, ​​boja za posteljinu, boja biti malo drugačiji od slika. Molimo, molimo vas da se blag razlika dimenzija zbog različitog ručnog mjerenja. Praktički i elegantan držač papirnog okvira tkiva pruža vam jednostavan način za spremanje tkiva i držite ih uredno i iz vida, tako da napravite svoju sobu urednu i elegantnu.

O proizvodu

Material:
plastic
Color: as shown:
Package Included:
1*Tissue Box
Notes:
Due to the light and screen setting difference, the item's color may be slightly different from the pictures. Please allow slight dimension difference due to different manual measurement.:
Practical and stylish tissue paper box holder provides you an easy way to store tissues and keep them tidily and out of sight, so as to make your room look neat and stylish. :

Izbor kupca